Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Refback w B-U-X.net

Autor Wiadomość

Sprawdź:
jak z następna wypłatą??
kiedy dojdzie??.... a i napisz ile już wyklikałem w pierwszym poście...

właśnie właśnie, czyżby wypłaty się przedłużały?
Hmm, albo jestem ślepy, albo w TOSie nic nie pisze w jakim czasie robione są wypłaty :/

No już spowolnili... Nie ma nic w TOSie, mają wypłacać w kolejności zgłoszeń, jak będzie im się chciało Wink
MarSZaL, zapisałeś się jak już zleciłem tą wypłatę, więc na refbackowym koncie masz 0, jak tylko ta dojdzie i zlecę następną to wyświetli się Twój zarobek Big Grin

makaj, oo... to rb będzie ładny;d;d....

# of Website Visits
145
czekam na rb

Mam 156 klików, czy mógłbym otrzymać refback za 150 klików? (6 klików na następny refback)

W pierwszymn poście jest napisane, że refback jest przy wypłacie... gdybym zaczął robić wyjątki, to zaraz wszyscy by chcieli z góry.
Na pewno nie powtórzy się sytuacja z Foxcash, gdzie wypłaciłem ponad $20 refbacku, a z firmy dostałem tylko $15 :-? Więc sam klikałem na poleconych i jeszcze musiałem dopłacić z innego źródła.
Zasada "dzielenia się łupem" jest chyba jak najbardziej uczciwa ;-)

Wiem, że po wypłacie, ale chciałem się tylko zgłosić ;-)

makaj, jak dojdzie ci wypłata, proszę poinformuj nas o tym, oraz o tym kiedy zlecisz następną. Będzie nam milej :-):-)

a ile juz czekasz makaj??
Odpowiedz