Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Hej, mam 14 tysiecy obs na fp i inne wymogi aby mieć monetaryzacje, ale na ralkach nie mam zarabiania, podobno trzeba dostać zaproszenie od fb do tego ale jak to zrobić ? moje rolki mają czasami po 900k wyświetleń i fajnie było by na tym zarabiać. Pomożesz ?
Oczywiście. Ilość polubień strony, zasięg nic do tego nie ma. Strony dostają losowo.
Np jedna strona mająca 5000 polubień i gdzie od 1,5 roku nic nie dodawałem otrzymała monetyzację. Strona znajomego mająca 3000 polubień też ma. A inna mająca 30 000 jej nie ma.
Rolki, bonus wymaga zaproszenia. Reklamy in-stream czyli w filmach wymagają spełnienia warunków.
(03-01-2025 23:26)aladyn218 napisał(a): Jak narazie mam zarabiam na gwiazdkach, a jak uzyskać to zaproszenie aby zarabiać na tych rolach to tez losowe ?
Rolki czy bonus jest losowe. Natomiast in-stream masz wymagania. Podobno wykonanie zadań też pomaga się załapać.