Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dostałem maila ze pracują nad rozwiązaniem problemu dot. Fee. Napisali że oni nic nie zarabiają na wypłatach bo tylko na górników idzie fee Dla mnie projekt jest dość spoko
Ale skoro pokazuje opłatę fee
lekko ponad 6$ to jeśli wpłacę i wypłące te 2000 tokenów które są warte jak widać więcej eth to nie powinienem i tak wyjść na plus? Dobrze rozumiem?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-09-2020 20:26 przez Krzychu102.)
nie wiem czy ja to dobrze rozumiem. aby wypłacić, trzeba zapłacić ponad 6 $, do tego ponad 3 MPH.. później z uniswap znów opłate, z portfela znów opłate do giełdy.. a z giełdy znów opłate za sprzedaź.. a na koniec, przelew na konto znów opłata.. i wychodzi, że zarabiasz nic.. mogę się mylić.
(12-09-2020 13:05)Pebor napisał(a): Dostałem maila ze pracują nad rozwiązaniem problemu dot. Fee. Napisali że oni nic nie zarabiają na wypłatach bo tylko na górników idzie fee Dla mnie projekt jest dość spoko
No super projekt Jakby same takie projekty były to by szło dopiero zarabiać...
a tak serio to gówno naciągane , nie jedna osoba kartę dodała jakieś opłaty dziwne potracili a morpher jak gównem był tak gówno z niego można wypłacić;D