Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Jerzy Owsiak rezygnuje z kierowania Fundacją WOŚP
Sprawdź:
Nie wiem czy wiecie (pewnie wiekszosc wie) ale trwa zbiorka pieniedzy na facebooku pt ,,zapełnijmy ostatnia puszke Pana Prezydenta dla WOSP" gdzie w ciagu ostatnich 24h zebrano ok. 800.000zł.
Aktualnie ponad 1.250.000zl od ponad 20.000 osob w ciagu 7 dni.
(21-01-2019 02:52)Kryspin napisał(a): Fusek i inni z tego forum mają teraz BÓL 4 liter myślą jak tu po nich pojechać
Ból dupy o co? Skończ z tą nienawiścią; chociaż to miłe - że myślisz WOŚP i od razu fusek
Nie napisałem że wróci? Zebys nie płakał?
Jureczek bez orkiestry dnia nie przeżyje; lubi robić show. Pozostaje czekać do kolejnego wielkiego odejścia heh
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-01-2019 06:28 przez fusek.)
Nie wiem czy wiecie ale on jako prezes wypowiadał się że nie zarabia nic z fundacji tylko ze sklepu SIEMA SHOP który należy do niego i w którym można kupić gadżety WOŚP Woodstock i inne.
(21-01-2019 09:33)PremAccHack napisał(a): Nie wiem czy wiecie ale on jako prezes wypowiadał się że nie zarabia nic z fundacji tylko ze sklepu SIEMA SHOP który należy do niego i w którym można kupić gadżety WOŚP Woodstock i inne.
Ale nie pokazal ksiag wiec jest zlodziejem i trzeba go tepic