Sprawdź:
Dzięki, tomi654 za ocenę
Robimy, co możemy. Przyjmujemy nowe osoby, bardzo ostrożnie i po raz pierwszy od niemal roku, otworzyliśmy w ogóle rejestrację i to też tylko na tydzień czasu. Nasza ostrożność, ma swoje powody. Jeżeli ktoś jeszcze tego nie wie, ten serwis istnieje od 2014 roku i są osoby, które są nadal od początku z nami
Kto chce zarobić, ten zarobi, ale rozumiem, że nie każdy wierzy, że taki zarobek istnieje.
Długo działamy, nie jedne problemy przechodziliśmy, ale dzięki Panu Bogu już tyle lat wytrwaliśmy, prowadząc naszą firmę i naprawdę jesteśmy otwarci dać każdemu pracę, każdemu, kto chce uczciwie pracować.
Chciałbym też wrócić do przeszłości.
W przeszłości, tak 2-3 lata temu zdecydowaliśmy się zawieszać/banować kilka kont, które są nieaktywne na serwisie.
Wiem, że parę osób miało o to żal po czasie, dlatego jeśli tamta sytuacja kogoś uraziła, to Przepraszam.
Z perspektywy czasu wydaje mi się, że mogłem poczekać, wstrzymać się z takimi decyzjami, jeśli chodzi o nieaktywność.
Nie zawsze jest łatwo, często też jesteśmy narażeni, na wiele problemów, jako serwis, jako firma.
Póki, co dajemy radę, Chwała Panu Bogu za to
To tylko, tak chciałem, krótko wyjaśnić tą sytuację, jeśli ktoś by chciał porozmawiać na temat serwisu, zapraszam na PW