Update.
Strona numer 2 po kolejnej fazie linkowania wskoczyła na kilka fraz do TOP 50-100
Oczywiście z tych pozycji nie ma mowy o organicznym ruchu oraz zarobkach, działam dalej i czekam na efekty.
Dodatkowo strona numer 3 została już ukończona pod kątem wypełnienia treścią, wtyczkami, optymalizacją pod SEO i dziś już idzie pierwsza porcja linków aby zaznaczyć obecność w google, cała karuzela znowu od nowa.
Strona nr 4 ma ustawione wtyczki, jeszcze tylko optymalizacja treści, unikalne zdjęcia i także idzie w ruch. Od razu szukam nowych nisz, kupuję domeny i zlecam pisanie tekstów, jak tylko ogarnę stronę nr 4. Nie chcę zwalniać tempa, do końca roku chciałbym mieć ogarniętych 20 LP, wypełnionych treścią, to będzie mój cel.
Zarobki nadal z pierwszej strony, nad czym ubolewam, ale to jest właśnie magia SEO, że całe działania na niej ograniczam do dodania jednego wartościowego linka co 7-10 dni żeby cały czas trzymać pozycję i raz na miesiąc fajny boost za pomocą pro tipa, a jednak kasa regularnie wpada. Łącznie więcej czasu spędzam teraz na odpaleniu apki ogads aby sprawdzić ile wpadło leadów niż realnej pracy

2. Ale reszta stron to intensywne działania, oby z zyskownymi rezultatami

.
A zarobki w ostatnich dniach to ~17-26$.
ps. Miły dla ucha jest ten dźwięk na ogads jak wpada kolejny lead

, w trakcie pisania tego posta, wpadły 3 leady i 3,5$ na konto.