No i minął lany poniedziałek, w którym bardzo dużo się działo a przede wszystkim vlepki pod PL poszły w ruch bardzo porządnie. Ponad 100 vlepek + ping wpadło dzisiejszego dnia. Cel już był omówiony w poprzedniej wypowiedzi więc będę się dalej tego trzymał. Dzisiejszego dnia będę testował nowe vlepki aby zwiększyć ruch na polski target. Celem oprócz dniówek o jakich mówiłem jest też zdobycie
1000 uu per day !

Tak wgl myślałem nad zmianą sposobu prowadzenia dziennika. Głównie zmieniłbym moje cele, że zamiast celem jest jakaś kwota to żeby celem była konkretna ilość leadów lub ilość UU na dany dzien/tydzien/target. Następnie po tym walka o jak największa CR. Myślę, że w ten sposób zyski byłyby jeszcze większe mimo, że poprzednio stwierdziłem iż moim celem jest 100 zł per day. Tak też jest i teraz ale to co powyżej ~100 zł jest tylko i wyłącznie rarytasem. Moim minimum zawsze było i będzie 100 zł per day.
Statystyki MyLead przedstawiają się następująco:
Także zaatakowałem YouTube. Zauważyłem, że padły bany na 3x filmiki i ruch się zmniejszył ale to nie powstrzyma mnie od dalszego promowania pod OgAds

Jeżeli vlepki się utrzymują tak jak teraz pod PL to myślę, aby użyc tego sposobu pod zagranicę. Tylko pytanie czy też tak się uda zwiększyć konkretny traffic ?

Cały zarobek opiera się na takim schemacie:
Wymyślasz cuś

-> Testing

-> nie wychodzi ?

szukasz nowego, -> wychodzi?

promujesz ile wlezie. To co nie daje przez dłuższy czas zarobku (mowa o metodzie jakiejś) to albo źle promujesz, albo konkurencja duża albo po prostu do dupy metoda

To oczywiście moje przemyślenia i moja teza. Jeśli ktoś ma jakiś kontrargument z chęcią go wysłucham. Wkońcu dziennik nie tylko jest do chwalenia się zarobkami a do wymiany informacjami/metodami itd itd.
Statystyki na OgAds + Leady:
No i piękne leady z między innymi naszego kraju!

Reasumując drodzy czytelnicy:
->kolejna dawka vlepek dzisiaj siądzie na innych serwisach (testing nowych vlepek),
->post pod zagranice na blog + ping,
->filmik na social media YT, DM,
->możliwe, że uderzę w jedną dodatkową niszę na zagranice i do promowania użyję jedynie vlepek
Mała adnotacja -> nie zmieniałem LP pod obecne nisze bo ruch jest na tyle mały, że szkoda tracić czasu na to. Jak będzie większy ruch to wtedy będziemy pracować nad CR, teraz nawet nie wiadomo jaka ona będzie "stała" bo jest za mały ruch aby ocenić. Teraz to bardziej "udo lub nie udo się" z tym leadami.

Tak więc lecę działać, więcej informacji w następnym poście :