Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: ▪▪▪▪ ☢ AdsArmy (CPA/PPI) oferty Mobilne - Czyli alternatywa dla OgAds ☢ ▪▪▪▪
vasaki Da się ustawić własną grafike w lockerze tj to wyglada w ogads? Zaraz zabieram się do testów, choć jak na razie jestem sceptycznie nastawiony z uwagi na ubogą ofertę możliwości edycji lockera.
RE: ▪▪▪▪ ☢ AdsArmy (CPA/PPI) oferty Mobilne - Czyli alternatywa dla OgAds ☢ ▪▪▪▪
A warto by bylo do nich napisac w tej sprawie (chodz ja osobiscie nigdy nie uzywalem tej opcji wiec nie zauwazylem roznicy).
Zmienilem zdanie, przepinam od poniedzialku (dokladniej o 6 rano) by miec realne porownanie jak przez tydzien to wyglada.
Wystawie wtedy swoja recenzję na ich temat
(Aby nie bylo ze ich faworyzuje czy cos ^^ bo mimo opinii innych z poza granic PL wole przekonac sie sam).
(13-01-2018 16:05)vasaki napisał(a): W sumie sie da, a ja sam osobiscie nie znalazlem funkcji ktorej nie znalazl bym na ogAds ?
Tylko panel inaczej zbudowany.
Na OG mozna wybrac sobie chociaz inna latke wiec jak na razie ten serwis niczym sie nie rozni od wczesniej wspomnianego a nawet ma troche brakow. Jedynie konwersja moze byc wyzsza, wyniknie w testach.