Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: SEO/SUB/CPS - Taki leser jak ja z tym dał radę
Ta Nisza 2 , to zagraniczna ? Bo domena .pl jest za darmo
Dużo masz tych nisz jak na początek. Ta Nisza 1 jest już w stanie samodzielnie zarabiać , czy jeszcze musisz jej kilka minut/godzin dziennie poświęcać , aby coś z niej wpadało ?
Wszystkie są polskie, nisza ERO wiec trzeba jej poświęcać jakis tam czas dziennie, 2 w sumie jak napisalem, odpuszczam. Wiec pozostają w sumie 2 nisze czynne, nie jest to dużo dla mnie, ale dzięki
Wiesz dlaczego wywalało Ci błąd? Bo napisałeś ciąg myślników od początku linii. Wywala tak jak się da na początku podgląd. Serio też kiedyś nie wiedziałem o co z tym chodzi
Trzeba napisać Admina żeby to naprawił.
Powodzenia z kontami, mam dwa snapchaty i przez cały tydzień brak czasu, by promować, ale po 300-400 wyświetleń na story już jest. 21 zł chociażby co tydzień jest lepsze niż ich brak2