Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(07-01-2018 21:35)wrzochal11 napisał(a): a w ClixSense nie jesteś?
Jestem ale jakoś rotatory nie bardzo mnie interesują
Czasami jak nie mam ankiet lub jest ich mało (tj. narazie w tym miesiącu) to i na rotatorach trochę czasu spędzam
PS. wrzochal11 skąd pochodzisz? login to nazwisko?
ClixSense, to przede wszystkim portal z ankietami. Już w sumie od jakiegoś czasu nie ma możliwości zarobku na oglądaniu reklam.
(04-01-2018 13:13)chincyk napisał(a): W 2017 roku wypełniając płatne ankiety, zapraszając znajomych oraz z % za wypełnione ankiety przez znajomych zarobiłem 5546 złotych
a na clixsense nie zarabiasz? Co to za forum wv? mi na mysurvey usunęli konto, bo kiedys mieli małe stawki za długie ankiety i napisałam im ze tak mało dają za długie ankiety.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-01-2018 11:47 przez 11natinka11.)
Na clixsense sporadycznie wypełniam, forum WV obecnie jest zamknięte ale ładnie można było dorobić (krótkie ankiety, oceny reklam, bannerów itp), mysurvey ostatnio kiepsko płaci i z czego zauważyłem wrzucają czasami ankiety za 0pkt :/
(08-04-2018 11:48)heycrey napisał(a): Jak uzupełnić profil na opinie.pl żeby mieć tak dużo ankiet?
Ja w ciągu jakiegoś miesiąca zarobilem jedynie 3000 pkt.
takie kwoty to nie kwestia ilości ankiet a ilości poleconych