Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(23-01-2017 10:32)AnnaKa napisał(a): U mnie jest teraz problem że co 10 minut się zeruje i nic.. 2h czekam. Z kumplem rozmawiam na Skype i ma to samo.
No cos jest nie tak, ja mialem tak ze jakos 10 minut polecialo i nic nie zliczylo, nie restartowalem a po kolejnych 10 dostałem skrzynke ;p Strasznie zryty ten system jest
(23-01-2017 19:05)Obamakiller napisał(a): Jak tam opłaca się coś leci ?
dzis udało mi się z reflinków gdzies dolca wyciągnąc + normalnie bez reflinkow drugiego. Tylko że ten licznik jest zbugowany i gdy sie czas zrestartuje nie nalezy naciskac f5 tylko czekac na komunikat i naciskać OK. Wtedy jest dobrze Pozatym dostałem tylko 1 losowy skin czyli jakąs skrzynke, a pozatym 0,05€ na stronce Ale widzialem jak ktos wczesniej wylosował naklejke chyba za 0,40€