Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
X-Binary LTD , 2% dziennie plus binarka » ruszyl dzis tj.03.01.17

Autor Wiadomość
RE: X-Binary LTD , 2% dziennie plus binarka
Sprawdź:
Trzeba zarejestrowac sie z czyjegoś ref-linku żeby zdobywać poleconych automatycznie?
Stronka działa nalicza i wypłaca. Jak wejdziecie w news macie napisane że 25 powinno już być dobrze bo powiększają serwery Big Grin
Arlodius by dostac 100 poleconych musisz wplacic conajmniej 100 $ i nie nie musisz sie pod kims rejestrowac by dostac 100 poleconych. Ale rejestrowanie sie u kogos to idea programow partnerskich. Rejestrowanie sie u kogos "przyzwoitego" , "pomocnego" ma tez na celu by z takim pytaniem nie musiec sie wybierac na forum tylko zadac je wlasnie sponsorowi na ktorego powinienem moc liczyc .
Chętnie bym spróbował ale szukam kogoś z reflinkiem ale jak ma czas wytłumaczyć obsługę propgramu.
Proszę o info na PW.
Dzieki
Strona już w pełni działa i wypłaca instant na BTC Big Grin
Jak wygląda wiarygodność tej firmy?
Od wczoraj była migracja na nowy serwer i miała trwać do 17 w dniu dzisiejszym . Od godziny 14 już wszystko działa , naliczenia za parowanie dodane i najwazniejsze na razie nic nie "muli" . Działamy dalej...Huh
(24-02-2017 17:26)znikad napisał(a):  Arlodius by dostac 100 poleconych musisz wplacic conajmniej 100 $ i nie nie musisz sie pod kims rejestrowac by dostac 100 poleconych. Ale rejestrowanie sie u kogos to idea programow partnerskich. Rejestrowanie sie u kogos "przyzwoitego" , "pomocnego" ma tez na celu by z takim pytaniem nie musiec sie wybierac na forum tylko zadac je wlasnie sponsorowi na ktorego powinienem moc liczyc .
zadałem pytanie czy strona nalicza automatycznie poleconych bez rejestracji z czyjegoś ref-linku. ty mówisz o opcji 100 poleconych za wpłate minimum 100$. a ja mówię o naliczaniu Poleconych automatycznie przez stronę. Pytam więc jeszcze raz:

Czy trzeba się zarejestrować z czyjegoś linku polecającego żeby strona naliczała automatycznie poleconych?
Arlodius przykro mi ze Cie zle zrozumialem, ale chyba dobrze rozumie ze masz z tym problem zeby byc zapisanym z czyjegos reflinka ?
(26-02-2017 16:54)znikad napisał(a):  Arlodius przykro mi ze Cie zle zrozumialem, ale chyba dobrze rozumie ze masz z tym problem zeby byc zapisanym z czyjegos reflinka ?

mam z tym problem bo już założyłem konto i wpłaciłem hajs.. dalej nie uzyskałem odpowiedzi na moje pytanie.
Wątek zamknięty