Witam wszystkich po krótkiej przerwie.

Cały czas czekam na akceptacje strony pod adsense i jakoś brak mi motywacji by działać zanim ten proces się zakończy, ale coś tam porobiłem przez ostatnie dni. Muszę przyznać, że ostatnio trochę się zdziwiłem gdy strona nr 1 poszybowała mocno w górę w serpach. Przełożyło się to na ruch i w ostatni weekend statystyki na eforsie pokazły ok. 500-650 uv, ale juz chyba tradycją jest, ze gdy ruch rośnie to konwersja mi spada i ostatnio wyniosła 1-2 % Tak czy siak wszystko idzie zgodnie z planem i muszę przyznać, że założenia dziennika zostały spełnione dużo szybciej, niż się spodziewałem. Niemniej jednak nie chciałbym, aby był to kolejny typowy dziennik kolesia co ledwo wyciąga 100 zł na subach i wstawia tylko jakieś screeny bez żadnej wartości merytorycznej. Chciałbym opisać w tym dzienniku cały PROCES od zarabiania śmiesznych 100 zł dziennie do czegoś znacznie większego.
Tak jak wspomniałem cel finansowy na ten miesiąc to 3000 zł i jeśli uda mi się to osiągnąć (a mam taką nadzieję) to celem na następny miesiąc będzie dojście do 5000 zł miesięcznie poświęcając na to maksymalnie 1-2h dziennie przy czym zostawię subskrybcje w spokoju by utrzymać z nich dniówki na poziomie ok. 100 zł, a resztę tej kwoty dopełnię za pomocą innych źródeł takich jak adense czy ppa. Jednak to nie pieniądze są dla mnie wyzwaniem, a zmuszenie się i wyrobienie w sobie nawyku by pracować te minimum 8h dziennie. Pozostały czas przeznaczę na wejście w świat ecommerce.
Zarobione do 13 marca: 1453,5 zł (w tym 1341,5 zł na samej eforsie)
Co do screenów z zarobków to statystyki na eforsie są lekko zbugowane i nie zliczają wszystkich leadów, ale kasa na koncie się zgadza:
P.s. Nie próbujcie grać w gry do których robicie hacki.

Cały weekend przegrałem w hearthstone XDD