Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Enter Crypto - start 25.12 . 10% dziennie na zawsze SCAM
Ano, szkoda
Jednak w tych HYIPach to nic nie wiadomo i nie mozna sie sugerowac niczym. Dobrze przygotowany program z zamysłem i wykupionymi banerami i duza liczba uzytkownikow pada na pysk nie dajac nawet 100% ROI tym co weszli na starcie ... a jakieś badziewka zyja i wyplacaja po 200% i wiecej
mamrocik chodzi mi o wypłate ZYSKU !Czyli tego co ew wrzuciles plus to co dostales . Wiec tutaj nie mozna bylo wypłacic po kilku dniach bo program nie osiągnęło nawet 100% . A mowiac "przestroga dla innych że po kilku dniach należy wypłacać " raczej jest mowa o tym co jest na PLUS ! No chyba ze inaczje rozumiesz slowo "zarobiłem"
Ale to nie o to bedziemy sie tutaj sprzeczac w kazdy badz razie mozna przeniec do odpowiedniego działu .
Ja w tym HYIP wyszedłem na plus, około 170% więc nie jest źle. Jedyne co to po prostu szkoda że tak szybko padł bo "górka" z zarobkami godzinowymi stawała się coraz bardziej stroma