Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja wziąłem wyprawę i potem przeszedłem na postac i potem na wyprawe to nie mam juz czasu odliczanego i nie moge nowego jest napisane ze jest na wyprawie :/
Dobra juz wiem, doczytałem ale to dziwne :/ powinno byc zablokowane wychodzenie z tej podstrony
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-12-2016 16:01 przez Królik524.)
(15-12-2016 15:59)Królik524 napisał(a): Ja wziąłem wyprawę i potem przeszedłem na postac i potem na wyprawe to nie mam juz czasu odliczanego i nie moge nowego jest napisane ze jest na wyprawie :/
Dobra juz wiem, doczytałem ale to dziwne :/ powinno byc zablokowane wychodzenie z tej podstrony
Nie da się zablokować wychodzenia z podstrony. Zawsze ktoś może kliknąć po prostu krzyżyk.
Podaj poprawny adres email, aby móc odebrać nagrodę!
czy jest jakaś reguła ze mail nie może zawierać niedozwolonych nazw? błąd wystąpił podczas zalogowania się za pomocą gmail