Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Do Kosza » Bio Palmoil Plantations - palmills.com 3.5 % na dzień

Autor Wiadomość
RE: Bio Palmoil Plantations - palmills.com
Sprawdź:
Wiesz co nie wiem, trzeba by było zapytać Hanza na czacie, ale uważam że wprowadzenie j. polskiego nie jest aż takie ważne wolałbym aby lepiej procesor Payza dodali a o tym jakoś ostatnio ucichło
a jest taka potrzeba ? nie sądzę ... wprowadzanie j. polskiego będzie swego rodzaju ukłonem dla nas Polaków Smile
Wiem, wiem że strona jest prosta jak budowa cepa, ale myślę, strona w PL przyciąga większą ilość potencjalnych użytkowników z naszego kraju Tongue
Mam odpowiedź od Hansa taką że jeśli chodzi o jezyk polski to szukaja tłumacza, a jeśli chodzi o Payza to jest dopiero faza rozwojowa i przybliżona data wprowadzenia to przełom lutego i marca.
z tym Payza to ze wiele programów ma problem, a ułatwiło by wielu ludziom używanie tego procesora Smile
(24-01-2017 19:17)Makabrycy napisał(a):  z tym Payza to ze wiele programów ma problem, a ułatwiło by wielu ludziom używanie tego procesora Smile

Co rozumiesz przez to ?
Wedlug mnie to uzywanie payza stanowi wieksze "bezpieczenstow" dla uzytkownikow .

bialy88, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2016.
chodzi mi o to ze dużo programów obiecuje ze payza będzie dostępny a potem okazuje się ze są jakieś problemy Smile to mialem na myśli Smile
lucas939 za takie numery są konsekwencje. Liczę ze Moderator zajmie się tym bowiem to nie pierwszy raz taki spam.
Glosy: rafi213 (+1)
On spamuje prawie w każdym temacie linkiem do swojej strony, jest na tyle leniem że nie potrafi nawet napisać jednego sensownego zdania, no a potem takie osoby narzekają że nikt się u nich nie rejestruje facepalm

PS. A tymczasem skończyłem póki co reinwestycję
[Obrazek: 142fmnt.jpg]

Myślę że wypłacę z 50% wkładu na wszelki wypadek i potem dobijam do 1 k $, firma na obecną chwilę wygląda wyśmienicie
Ja tam ludziom polecam przede wszystkim płatność bitcoinem, najłatwiej i najszybciej Smile
Wątek zamknięty