Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wiesz co nie wiem, trzeba by było zapytać Hanza na czacie, ale uważam że wprowadzenie j. polskiego nie jest aż takie ważne wolałbym aby lepiej procesor Payza dodali a o tym jakoś ostatnio ucichło
Mam odpowiedź od Hansa taką że jeśli chodzi o jezyk polski to szukaja tłumacza, a jeśli chodzi o Payza to jest dopiero faza rozwojowa i przybliżona data wprowadzenia to przełom lutego i marca.
On spamuje prawie w każdym temacie linkiem do swojej strony, jest na tyle leniem że nie potrafi nawet napisać jednego sensownego zdania, no a potem takie osoby narzekają że nikt się u nich nie rejestruje
PS. A tymczasem skończyłem póki co reinwestycję
Myślę że wypłacę z 50% wkładu na wszelki wypadek i potem dobijam do 1 k $, firma na obecną chwilę wygląda wyśmienicie
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-01-2017 18:42 przez rafi213.)