Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
wczorajsza wypłata w doge nie przyszła po sekundzie Rano napisałem do suportu i dosłownie po dwóch minutach była odpowiedz i doge z powrotem na koncie z informacją o klopotach z wypłatami w doge. Po kolejnym wypłaceniu doge byly jak zwykle po sekundzie na koncie https://xmine.org/registration/?referal=8143
Sorry za głupie być może pytanie: jeśli zapomniałem, jak brzmi "secret code" (bez tego nie wypłacę nic), to w zasadzie mogę zapomnieć o koncie w xmine? Na szczęście zainwestowałem tam zasadniczo "groszaki"...
I jak info? Co prawda mialem kopalnie glownie na "afk" i zbieralem bonus - nagromadzilem cale 10.8 XCloud ale w sumie wlasnie chcialem wplacac cos... jest sens?
Dzisiaj dostalem. No ale jak widać parę osób ma kłopoty z wyplatami więc z pewnością nie jest to dobry sygnał. Jak długo działać będzie nie wie nikt. Może jutro się zwina i będziemy się Cieszyć że nie wlozylismy, a może będą smigac jeszcze dlugo i będziemy źli ze nie wlozylismy