Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Tak, wiem, że będzie teraz burza, że mówiłem, że nie mam konta PP. Otóż sprawdziłem na stronie PayPal wszystkie moje adresy e-mail i okazalo się, że jednak w 2015r. zakładałem tam konto, zapomniałem o tym całkowicie, ale nie po to piszę ten post. Chciałbym wam przedstawić zdjęcia istniejącego konta i historię przelewów.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-07-2016 20:00 przez Bewin.)
Eh... Ciężko z uniewinnieniem siebie gdy osoba okradająca zrobiła wszystko tak, że ciężko się z tego wyjaśnić bo z niczego nie mogę przedstawić dowodu, że to nie ja, masakra. Nie mam już pomysłów co mógłbym wam udostępnić żebyście nie myśleli, że to ja.
Na razie moze zloz doniesienie na policje razem z poszkodowanymi. Nie do wujka, tylko oficjalnie...
Ale w takich przypadkach, oszukani sa i trzeba jakos sprawe rozwiazac, bo chyba i tak byli juz w tej sprawie na pol.
Juz dawno powinienes być na policji, a nie myśleć czy to wystarczający dowód czy nie.
Skoro twierdzisz, ze ktoś się pod Ciebie podszywa i oszukał kilka osób, nie na 10 zł, a na setki złotych, to chyba wypadałoby zrobić coś, żeby się oczyścić, bo na razie to 'wisisz' kasę tym ludziom...