Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
nie musisz łączyć, ale jeżeli tego nie zrobisz to Twojego banera nikt nie widzi, czyli jak chcesz reklamować inny biznes i zdobyć partnerów to lepiej powiązać baner z adpackiem (czyt. wyswietleniami przypisanymi do banera)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-06-2016 23:14 przez kernst.)
(03-07-2016 15:19)kwl262 napisał(a): Ma ktoś może informację ile trwa wypłata z adboni na bitcoina ?
Informacji nie mam, ale z własnego doświadczenia mogę powiedzieć że czas oczekiwania jest różny niekiedy jest to 1h, a niekiedy realizacja jest po ok 10h (zdarzyło mi się z 2 razy przy około 8 wypłatach).
(03-07-2016 15:19)kwl262 napisał(a): Ma ktoś może informację ile trwa wypłata z adboni na bitcoina ?
Informacji nie mam, ale z własnego doświadczenia mogę powiedzieć że czas oczekiwania jest różny niekiedy jest to 1h, a niekiedy realizacja jest po ok 10h (zdarzyło mi się z 2 razy przy około 8 wypłatach).
No właśnie wczoraj wypłaciłem i po około 1 h doszła. A w wątku tej informacji znaleźć nie mogłem, więc zapytałem
Adboni masowo zaczelo blokowac ludzi zarabiajacych na wyswietleniach banerow masakra...
tzn blokuja tylko ta opcje czyli mozliwosc zarabiania na banerach....
chyba sie zczaili ze ludzie zamiast wplacac to co zarobili na paczki to wyplacaja w wiekszosci