Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
jak jestes nowy nie dostajesz diamentow (jedynie 2 wolne miejsca na kopalnie). diamenty mozesz jedynie kupic by zakupic kolejna kopalnie by bylo ich wiecej niz 2 sztuki
No ja właśnie też dostałem jedną kopalnie, no i mam 3 diamenty. Ale na start chyba miałem 20 no i kupiłem jedną kopalnie i pomyślałem sobie że niektórzy wcześniej dostawali więcej diamentów na 2 kopalnie
Już wiem dlaczego Może nie zwróciłeś na to uwagi przy rejestracji a może jak Ty się rejestrowałeś to było inaczej. Na start dostaje się 20 diamentów i z nich się kupuje wyspy, ale cena kopalni na każdej wyspie jest inna. Są po 10 a są i po 22 ja widocznie kupiłem za 17. Jest 9 wysp do wyboru jak Ty zaczynałeś to były 4 i może wtedy były po tyle samo. Pewnie jest jakaś różnica w wydobyciu ale to już nie wiem, nie mam porównania
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-06-2016 11:03 przez Fox90.)