Dzień 24: Witam was serdecznie po dwudniowej nieobecności! Przez 2 ostatnie wieczory nie miałem czasu na zrobienie screenshotów stanu konta i paczek w TM a co dopiero pisanie w tym dzienniku

Były to jednak 2 bardzo udane dni, z których pierwszy spędziłem z dziewczyną a drugi ze znajomymi na mojej imprezie pożegnalnej, z racji tego, że lecę do Anglii w najbliższą środę

Oczywiście wyklikałem wymagane 10 reklam aby pieniądze zarabiały bezustannie i jedyne co na tym ucierpiało to ciągłość dziennika. A wracając już do moich zarobków - kupiłem AdPacka nr 15. I być może będę miał kolejnego poleconego, który czytając mój dziennik zdecydował się dołączyć do mnie z pięcioma AdPackami na start
DZIEŃ 24:
cash linki:
$0,83
aktywne AdPacki:
15
AdPacków w sumie:
15
zarobiłem z AdPacków:
$243,77
średni dzienny zysk za AdPack:
$1,06
ilość aktywnych poleconych: 1
prowizje od poleconych: $10
prowizje za cash linki poleconych:
$2,12
zarobiłem w sumie:
$256,72
zainwestowałem: -
zainwestowałem w sumie: $500
bilans:
-$243,28
Jeżeli jesteś zainteresowany zarabianiem pieniędzy w taki sposób to proszę o wiadomość prywatną, ewentualnie mailową

Postaram się wprowadzić w biznes, w operowanie stronką (co jest banalnie proste swoją drogą) i pomóc w ustaleniu strategii oraz przede wszystkim motywować

Za pierwsze pięć zainwestowanych AdPacków oferuję $4 zwrotu za paczkę każdemu zarejestrowanemu z mojego polecenia. Poniżej zamieszczam swój ref-link:
https://trafficmonsoon.com/?ref=fisheye36