Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(10-11-2015 16:03)Xoni napisał(a): Czuję się oszukany, miałem konto matkę, na której w ogóle nie spamowałem, miałem +500 znajomych, konto ogólnie miało ponad rok, swoich grup miałem 200 dodanych ręcznie, skorzystałem ze sklepiku, kupiłem dodanie do 500 grup, wieczorem Krissu puścił bota, na drugi dzień z rana wszedłem na konto, patrzę - oo fajnie 600 coś grup mam i jeb weryfikacja poprzez rozpoznanie twarzy znajomych.
OGROMNY NEGATYW, nie polecam, bo straciłem swoje jedyne konto matkę i swoje stabilne parę groszy na dzień (teraz od tego momentu nic nie zarabiam) - super sklep bulwo...
Niestety, nie mogę odpowiadać za konta, które dostają weryfikację znajomych. Konto 'matka' powinna chyba być kontem, które jesteśmy w stanie odblokować, prawda? - Dodam, że to konto można odzyskać, nic straconego!
Xoni - napisz na PW. Z pewnością jakoś dojdziemy do kompromisu.