Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Passive [RevShare] - 155%. AdPack od 1$. PayPal/PM/BTC

Autor Wiadomość
RE: Passive [RevShare] - 155%. AdPack od 1$. PayPal/PM/BTC
Sprawdź:
Czytać nie umiesz? Wypłaty normalnie, wpłaty chwilowo zawieszone Smile Kamień z serca.

@ Hej, byłaby szansa na wprowadzenie innego rodzaju captcha przy reklamach? Np. tego "Nie jestem robotem" gdzie się tylko kwadracik klika. Byłoby to o wiele wygodniejsze niż przepisywanie Smile
Napisz do supportu może wprowadza Smile tez jestem za tym.
Co taka cisza? Zauważyłem kłótnie w innym temacie o Neo. Mamy się czego bać? Smile
Kłótnie w innym temacie są o tym, że April dość wcześnie reklamowała serwis. To, że x programów admina się zescamiło nie znaczy, że ten padnie w tym momencie (choć jest to możliwe)
Jesteśmy w dziale HYIP, niektóre programy umierają po paru dniach, a niektóre trzymają marę miesięcy. To normalne.
Inwestujemy tyle ile możemy stracić i potem nie płakać, każdy powinien wiedzieć, że jest ryzyko.
(11-10-2015 11:25)banipunz napisał(a):  Kłótnie w innym temacie są o tym, że April dość wcześnie reklamowała serwis.

reklamowała go jako PIERWSZA a to różnica z twoim wpisem.
jako pierwsza reklamuje albo właściciel/właścicielka albo ktoś związany z adminem
Bzdury opowiadacie Panowie. Tutaj owszem napisałam temat jako pierwsza ale na pozostałych forach tematy jako pierwsi napisały inne osoby - rozumiem, że oni też są adminami Smile Zawsze mam tego pecha, że ktoś przede mną zdąży założyć temat o jakimś ciekawym programie a jak już mi samej się uda być pierwszą to od razu oskarżenia, podejrzenia, itd.
Glosy: banipunz (+1)
Nie wiem o co te kłótnie. Jeśli program padnie to też będzie wina April? Przecież zawsze ktoś musi być "pierwszy" do założenia tematu. A prawda jest taka, że kto założy pierwszy temat o jakimś programie ma największe szanse na zdobycie poleconych.

Ktoś już wyżej zaznaczył, znajdujemy się w dziale HYIP. Więc tutaj inwestują tylko Ci, który nie boją się stracić części gotówki. Inwestujemy jakieś mało znaczące kwoty, możliwie jak najwcześniej od powstania programu, a nie bierzemy kredyty na inwestycje (kto wie, ten wie beka).

Wpłaty działają przez PP, średnio są po 3 minutach na koncie. Aczkolwiek trzeba je wysłać bezpośrednio na konto PP [email protected].

Czy macie się czego obawiać? Wg. mnie na razie nie. Można jeszcze wchodzić w program, aczkolwiek nie z jakąś znaczącą kwotą. Ja wszedłem za 50$ i naliczenia po reinwestycjach są bardzo zadowalające.
Jeśli ktoś chce wejść to faktycznie polecałbym teraz, czy za miesiąc będzie się opłacało wejść? Ciężko stwierdzić, patrząc na usługi jakie oferuje strona i skąd czerpie zyski to dość dominuje tu schemat Ponziego. Więc jeśli będzie napływać dużo użytkowników, to osoby zarejestrowane wcześnie mają szansę na zyski. Osoby, które zarejestrują się po 2-3 miesiącach już podejmują większe ryzyko.
Jak tam u was wyglądają ad packi, naliczenia itd? Smile
Bardzo dobrze Tongue Link do dziennika w sygnaturze Smile
Troche odkopie, ale musze. Wyplacal ktos cos ostatnio? Bo zlecilem wyplatke na paypal i juz dosc dlugo "wisi"...
Wątek zamknięty