Piszesz, że naciąga ludzi i myślę, że o to masz największy ból dupy. Jak już napisałem, jak ma łeb, to kombinuje i nic nikomu do tego. Działa zgodnie z prawem i nikogo nie oszukuje. Ktoś, kto kupi taką stronę, to ma wgląd jak powinny wyglądać wpisy, słowa kluczowe, tagi, nagłówki itp. Też w tym siedzę już trochę i nie pisz mi o naciąganiu. Sam posiadam stronę z filmami i 95% stron z filmami, zawiera identyczne wpisy typu: opis filmu, obsada, informacje o filmie itp. a jakoś żyją do tej pory i mają się dobrze. Nie trzeba daleko szukać, bo wystarczy na pierwszych stronach z frazą: "ant-man lektor pl"
Jak ktoś będzie ogarnięty w temacie, to sprzeda z ogromnym zyskiem, lód pingwinom i wtedy też nazwiesz kogoś oszustem, bo mają to za free, a debile płacą? Ogarnijcie się i zajmijcie lepiej własnym podwórkiem, bo tryskacie obaj strasznym jadem.
Skoro tak uważasz, to trzeba było napisać do
zjadamkredki na PW, a nie robić mu "burdel" w tym wątku. Poszedłem Twoim tokiem postępowania. Taka forma kontaktu, bo na PW mi się nie chce z Tobą pisać. Proste
Strona sprzedana. Koniec nabijania postów z Mojej strony. Bez odbioru