Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Sprzedam świetną nisze pod nową stronę internetową/sklep i nie tylko.
sorki za czekanie z opinią,a więc tak na sposobie podanym przez Kuba555 da się zarobić,miałem już styczność z owym przedmiotem,kilku klientów wpadło samych( przed zakupem poradnika) czy nie chcę kupić przedstawionego w poradniku przedmiotu.Ów sposób jest z gatunku kup tanio sprzedaj drożej i jest na niego popyt.A to ile zarobi się zależy już tylko od nas.
RE: Sprzedam świetną nisze pod nową stronę internetową/sklep i nie tylko.
Na pomyśle z poradnika zarobić się da, wszystko zależy od pomysłowości osoby która kupiła poradnik. Osobiście nie miałem styczności z czymś takim, ale już się wdrożyłem i obmyślam strategię działania.
Jaki wpływ może mieć ilość sprzedanych poradników przez autora na wielkość sprzedaży?
- myślę, że trzeba dużo sprzedać tych poradników żeby przestało się opłacać stosować wiedzę w nim zawartą.