(04-07-2015 14:04)todek78 napisał(a): nie dyskutujcie z Panem Mikuss, bo to nie ma najmniejszego sensu... To taki typ człowieka, że co nie napiszesz to i tak on ma inne zdanie i wie lepiej... A najlepiej wie wszystko na temat osoby, której nie zna, na temat programów, w których nic nie zarobił, a anonimowość dodaje mu odwagi... I nie obrażajmy gimnazjalistów porównując tu niektórych do nich... Ja zarabiam poważne pieniądze w innych programach, a ten traktuję jako zabawę i to moja sprawa czy wyślę sms czy nie, a nikogo nie namawiam do płacenia, każdy sam zdecyduje... Pokazuje śmiało twarz na fb, nie ukrywam się pod dziwnymi pseudonimami i nie obrażam ludzi. No ale wg niektórych to ja jestem niepoważny i zachowuje się jak dziecko... Szczególnie zapewne przez tych co 'uczciwie' zarabiają na subach...
A co do programów, w których dają pieniądze na start, to własnie jestem w takim co dawał 20 euro na start i dużo osób okrzyknęło go scamem, a płaci
Ne ale to pewnie też będzie potraktowane jak ściema 
nigdy nie zarabiałem na subach i nigdy nie będę zarabiał
Ty natomiast patrząc w twoje tematy jesteś "expertem" od wszelkiej maści podejrzanych projektów :
1 ten temat, scam
2 nielegalne zbiórki na SP w obrębie platformy udającej CF ( może już zbierasz tam po 1000$ dziennie jak "polka widmo" o której wiele osób pisze chcąc dowartościować swoje projekty ale jakoś to "WIDMO" samo się nie ujawnia ....)
patrząc też w profil wszystkie tematy z tej grupy na tymże forum zostały odpowiednio potraktowane i są w koszu
3 pewnie piszesz o recyclix bo tam dają 20e czy jakoś tak, które by wypłacić muszą zostać obrócone 4-ro krotnie, więc co z tego że dają coś free jak nim je będziesz miał na koncie to strona już może być od długiego czasu SCAM - to tematyka hyip/ponzi więc dla każdego każdy nowy program jest potencjalnym SCAMEM a nie porównuj innej pary kaloszy do innej tego tematu czyli młodszej siostry scamu ermail do hyip/ponzi recyclix bo to są 2 różne światy nie związane ze sobą w żaden sposób
Coristo
niech ktoś z administracji forum wyrzuci ten temat do kosza ( nie pierwszy tego autora) bo popierwsze jeden temat o scamie już tutaj jest a po drugie po co trzymać 2 temat o scam i torturować psychicznie autora prawdą w którą on się zapiera by przyjąć do wiadomości, że pieniędzy stąd nie dostanie a jeszcze sam do scam straci swoje środki wysyłając sms-a/y