Ehhh....nie jest tak jak wam się wydaje

Heh do usłyszenia, za jakieś 2 miesiące wrzucę tutaj dowody wypłat itd. to nie jest sama w sobie strategia tylko cały system grania. Wiem, o tym że na BOE został on mocno skrytykowany, głownie przez takich ludzi jak wy- którzy nie mają pojęcia o co w tym chodzi. Miałem takie samo podejście do tego 3 miesiące temu-stronka wygląda biednie itd ... Ale wszedłem w to i nie żałuję. Ciekawe jest to, że jestesm jedynym polakiem w tej społeczności - w Binary Alpha jest ok 250 osób z całego świata ( sporo z zachodniej Europy).
Jesteśmy chyba bardzo ostrożni i boimy się, to w pewnym sensie dobrze. Nie skreślajcie tej strategii. Nie namawiam nikogo, żeby płacił za dostęp, ale pewnie za 2 miesiące chętnie to zrobicie. Już teraz moje wyniki są bardzo obiecujące, a za miesiąc whodzę na live z pieniędzmi otrzymanymi od Kaziego 5000$. To brzmi jak bajka, ale rozmawiałem [nie mówię o pisaniu z kilkadziesięcioma osobami] z ludźmi z poprzednich sezonów którzy teraz zarządzają sporymi kontami - pięniądze dostali od Kaziego. Poza tym temat na BOE byl dobre 5 miesiecy temu, a to jak teraz gra Kazi też sie troszkę zmieniło.
Jestem ciekawy co by zmieniło wasze myślenie... Zawsze można podważać wszystko, nawet jak wrzucę moje screeny z 24option itd

Polecam samemu się zagłębić - ludzie nie kłamią, a 250 użytkowników z czego ~30 osób zostalo profesjonalnymi traderami -poświadczą wszystko co mówię, oczywiscie część powie, że to za trudny system dla nich i zrezygnowali, ale nikt nie powie, ze to scam czy oszustwo. To na prawdę się dzieje i to działa.