Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[Skrypt] Viral Wiadomości

Autor Wiadomość
RE: [Skrypt] Viral Wiadomości
Sprawdź:
Pomagam z dopasowaniu landing page'a, z konfiguracją najpierw sam sobie muszę poradzić Huh

//jeżeli ktoś może, niech mi podeśle na priv adres do swojej virali, muszę coś sprawdzić
Jak mieć 100% pewność że viralka działa poprawnie? Zalogowałem sie na 2 konto fb po wejściu w stronę udostepniło post a jak koledze wysłałem link żeby sprawdził to niestety nie udostepnia mu. Co może być nie tak ?

fenri95, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2013.
Będzieszs widział po wyświetleniach czy działa, próbuj Big Grin

mi też nie zawsze udostępnia ale w 70-80% podejrzewam i sądząc po stosunku pracy do wyświetleń, które ciągle przyspieszają wydaje się, że wszystko działa ok.

Podejrzewam również, że tyle osób teraz będzie używać viralek, że szybko się wypalą albo przestaną działać Jerk
@[szyweg] O boshe człowieku ty kontaktujesz chociaż trochę?!
Naprawdę ode mnie kupiłeś ten viral?! Ja takiego nie sprzedaję! Taką viralkę sprzedaje tylko użytkownik FreeZzz
Nie oczerniaj mnie prosze!

@[broofie] Ty tak samo Big Grin Człowieku to nie jest ten viral co ja go sprzedaję Smile Więc proszę mnie tutaj nie poniżać Sad
Oczywiście, czyli layout/wyglad strony to kwestia przypadku? Weź przestan robic z siebie blazna i lepiej się juz nie poniżaj.
(22-05-2015 21:31)tribler napisał(a):  @[szyweg] O boshe człowieku ty kontaktujesz chociaż trochę?!
Naprawdę ode mnie kupiłeś ten viral?! Ja takiego nie sprzedaję! Taką viralkę sprzedaje tylko użytkownik FreeZzz
Nie oczerniaj mnie prosze!

@[broofie] Ty tak samo Big Grin Człowieku to nie jest ten viral co ja go sprzedaję Smile Więc proszę mnie tutaj nie poniżać Sad

1.
[Obrazek: 96271389437823173823_thumb.jpg]

2.
[Obrazek: 48365990903135292172_thumb.jpg]

3.
[Obrazek: 01483438397063139510_thumb.jpg]

4.
[Obrazek: 59453085677108319561_thumb.jpg]

Dalej twierdzisz, że Ty to nie Ty ? Człowiek widmo ?

BONUS.
AH miał być jeszcze bonus ale przecież o LP z wiadomościami nie napisałeś, tylko powiedziałeś na skype, że mam Ci dorzucić 5zł.
Będzie mały bonus... Screen przelewu pp 5zł Big Grin
[Obrazek: 49386849457323381609_thumb.jpg]

F-A-I-L Kolego. To, że zrobiliście sobie wojne z @[FreeZzz] (czy jak mu tam) to nie znaczy, że masz nie przyznawać się do sprzedaży mi viralki Smile
Co do przyszłych transakcji użytkownika tribler proszę tutorów, moderatorów oraz osoby zarządzające na forum o dogłębne sprawdzenie oraz monitoring jego poradników/aukcji.

szyweg, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2012.
@[szyweg] @[broofie] Widziałeś pierwszy post? Widziałeś jaka tam jest Viralka?!
Klikasz X a potem wyświetla Ci się informacja : Tylko podwójnym klinknięciem zamkniesz reklamę
Reklama znika i jest odrazu strona

U mnie jest przekierowanie

Sprzedałem Ci taką?! Chyba nie!

Ja sprzedaję z plikami Cookies
Zaznaczasz Pole z treścią: Akceptuję politykę cookies. Potem klikasz zamknij i GOTOWE Przenosi Cię na stronę!

Więc proszę Cię o wyjaśnienie !
(22-05-2015 22:10)tribler napisał(a):  @[szyweg] @[broofie] Widziałeś pierwszy post? Widziałeś jaka tam jest Viralka?!
Klikasz X a potem wyświetla Ci się informacja : Tylko podwójnym klinknięciem zamkniesz reklamę
Reklama znika i jest odrazu strona

U mnie jest przekierowanie

Sprzedałem Ci taką?! Chyba nie!

Ja sprzedaję z plikami Cookies
Zaznaczasz Pole z treścią: Akceptuję politykę cookies. Potem klikasz zamknij i GOTOWE Przenosi Cię na stronę!

Więc proszę Cię o wyjaśnienie !
U Ciebie trzeba kliknąć 2x zamknij tam trzeba kliknąć 2 x krzyżyk jaka to różnica ?

No cóż, jeśli podmiane 5 linijek kodu wyceniasz na 30zl to ja juz koncze temat. To tylko świadczy o tobie Wink
Co do klikania 2 x w krzyżyk jeszcze.
[Obrazek: 56791259738021298628.png]
1 z twoich layoutów. Tu trzeba kliknąć 2x w krzyżyk żeby udostępniło. Mogłeś wspomnieć w temacie w którym to sprzedajesz, że dodajesz 10 layoutów. Z czego jeden to, że musisz miec 18 lat kolejny to jakiej przeglądarki używasz (1 kolor, 1 szary) miejsce na reklamę (1 kolor, 1 szary) pliki cookie (ciemne cookie, niebieskie cookie, szare cookie) Jak dobrze licze to chyba w sumie 8... Ah cóż "świeżaczki" za nie wiedzę płacą Smile

EDIT: Huh Już nie świeżak a początkujący jestem Big Grin

Wątek zamknięty