(05-05-2015 22:32)akiioto napisał(a): Propaganda tvnowska wam mózgi powykradala.
Co jeśli Ci powiem, że niektórzy mogą nie oglądać tvn i nie mieć pojęcia jaki jest ich stosunek do sprawy? (po twoim poście domyślam się, że są po stronie policji a nie kibola, niesamowite)
Co jeśli Ci powiem, że niektórzy mogą nie oglądać telewizji?
Co jeśli Ci powiem, że (to może zabrzmieć dla Ciebie niesamowicie) niektórzy mogą mieć na jakiś temat tak po prostu własne zdanie?
PS Nie wiedziałem, że on miał dziecko. W takim razie to nie tylko głupek, ale zwyczajny debil. Mój ojciec pracował bym miał co do talerza włożyć, a w wolnym czasie spędzał czas z rodziną na normalnych rozrywkach. Ale ten wolał tłuc się na boisku mając dziecko na wychowaniu, po to by zginąć od jakieś gumowej kulki na własne życzenie.. Oczywiście, że nie spodziewał się, że zginie tego dnia, ale było baaardzo prawdopodobne, że robiąc za kibola i podskakując policji może trafić do aresztu, dostać wysoką grzywnę a przy poważniejszych sprawach trafić za kratki. Jaki odpowiedzialny ojciec tak postępuje?
Wstyd by mi było przyznać się do takiego ojca. Mam nadzieję, że syn będzie miał więcej rozumu i nie pójdzie w jego ślady.