Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Sposoby na dodatkowe BTC

Autor Wiadomość
RE: Sposoby na dodatkowe BTC
Sprawdź:
Masz napisane tam wprost "Please, pay attention that your REAL earnings depend on traffic quality!!!"

A druga rzecz to już pisałem to kilka razy wcześniej że część zarobków zalicza po 1 dniu a drugą część po 2 dniach.

Poza tym nie patrzcie na ten erning który wam wię tam wyświetla, zdarzyło mi się że dostawałem zarówno mniej jak i więcej Smile
A co to znaczy po angielsku??

[Obrazek: 27.png]
Że prawdziwe zarobki zależą od jakości ruchu, a to co jest wyświetlane to tylko szacunki Smile
Ktoś już wypłacił z coinurl? Mi wyskakuje komunikat, że konto musi istnieć dłużej niż tydzień...
A uzbierałeś już minimum (0.01 BTC) do wypłaty? Mi jeszcze trochę brakuje. Aktualnie mam 0.006
A ty szygorski masz ten komunikat po angielsku co ja??

Który komunikat? Ten co ja napisałem? Przecież to wszyscy mają, nie czuj się wyróżniony Smile
No spoko myślałem ze juz coś tam przeskrobalem ze taki komunikat mam xd dziś mi pokazuje że 400k satoshi zarobione xd

http://prntscr.com/6z5hpd z dzisiaj ciekawe ile z tego dostane Big Grin

sory za post pod postem

Czy Wam też stawki wzrosły do ~4k za click ? Smile 3,5 miliona Satoshi w noc na dwóch kompach.
Odpowiedz