Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Wasze propozycje konkursowe !

Autor Wiadomość
RE: Wasze propozycje konkursowe !
Sprawdź:
zrobiłem tak : http://www.zarabiam.com/showthread.php?tid=361

głosowaćWink

[Obrazek: zarabiam.com.png]
hmm ja bym zrobil turniej CS Smile normalnego albo mapa kz kto 1 przejdzie rozne bhopy long jumpy Smile itd
Albo po prostu CS 1.6 1on1 AWP tylko i gitarka ;p
Już było powiedziane CS odpada już był skończcie z nim Big Grin

[Obrazek: 50_CENT_Vector_Signature_by_mikevectores.png]
No to ja mam propozycję taką, skoro już był konkurs Quake 2 to może teraz turniej Quake 3 Arena ? Big Grin

Co wy na to ? Wink
a moze na najlepszy avatar? : D ludzie by oceniali twoj avatar i dawali pkt od 0 do 10 a na koniec zliczone przez admina
Mógłby ktoś zwycięzcę (CQCG) wstawić gdzieś, żeby pobrać? Albo chociaż podać, co ściągnąć, żeby szło przez neta
wojas zmiana platformy na całkiem inna tym razem strategia była sonda do wczoraj wygrał comand and conquer generals - to bedzie obecny turniej/konkurs.

Avatar odpada takie konkursy nie mają przyszłości - część pewnie zachowała by się jak pies ogrodnika i dała niskie noty .
Zreszta każdy ma inny gust a jak wiadomo o gustach się nie rozmawia Wink

ale dziex za propozycje.

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Wiem że tera będzie C&CG i bardzo mnie to cieszy, bo lubię gry z tej serii (Red Alert, Red Alert 3 etc.), sam bardzo bym chciał w nim wziąć udział Smile Q3 proponuję jako kolejny zaraz po obecnie zaplanowanym Smile
popieram !!!!
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: