Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Obstawiaj za darmo "mecze" League of Legends i wygrywaj $$

Autor Wiadomość
RE: Obstawiaj za darmo "mecze" League of Legends i wygrywaj $$
Sprawdź:
Obstawiasz graczy i drużynę, która zdobywa Fantasy Points. Ile punktów łącznie zdobędą zawodnicy poszczególnych drużyn i sama drużyna, tyle Ty masz punktów. Tak właśnie plasujesz się na którymś tam miejscu.

@[sqmany]
@[kaskader]
@[krywdzik]
Dobieracie zawodników na podstawie KDA czy bardziej na podstawie ilości FP ?
Ilości SALARY, dziele na 7 i biorę po równo.
eee to bardziej matematycznie widzę rozgrywasz Big Grin

Jak tam Ci poszło aero w tym turnieju?Big Grin
Jeszcze nic nie wygrałem, żeby $10 wleciała to byłoby dobrze.Big Grin
AlphaDraft Free Weekly (EU Only Wk5)
Alphadraft Free Weekly (NA+EU)
Właśnie zapisałem się do 2 darmowych i do jednego, gdzie za wejście jest 1$.

Właśnie się zastanawiam czy patrzeć na Fantasy Points czy na statystyki Kills, Death i Assist. Tzn. logicznie to jak najmniej Death żeby miał gracz ale znowu jest taki Top, który ma aż 18 asyst Smile
(16-02-2015 18:25)Voldir napisał(a):  Obstawiasz graczy i drużynę, która zdobywa Fantasy Points. Ile punktów łącznie zdobędą zawodnicy poszczególnych drużyn i sama drużyna, tyle Ty masz punktów. Tak właśnie plasujesz się na którymś tam miejscu.

@[sqmany]
@[kaskader]
@[krywdzik]
Dobieracie zawodników na podstawie KDA czy bardziej na podstawie ilości FP ?

Ja póki co daję totalnie na chybił trafił. Tak obstawiam żeby wykorzystać całe salary. Mniej więcej po równo (obstawiam podobnie jak aero Wink)
Ja patrzę zawsze na twarze graczy, jeżeli widzę azjatę z dziewiczym wąsikiem, to biorę go do swojego temu Big Grin Wyjątkiem rzecz jasna jest chociażby taki Bjergsen Wink

Wiecie możne gdzie jest tu system polecający ? Bo szukam i jakoś znaleźć nie mogę
Glosy: Krashai (+1)
Mówisz że preferujesz friendsów ze wschodu? Big Grin hehe no powiem Ci sqmany że Bjergsen wymiata. Smile
Wpadlem z refa jak cos.
Obstawilem 2 gry. Team dobieralem patrzac na ilosc zabic i smierci no i w suporcie na ilosc asysty. W lola gralem... raz ;-) i to nie dla mnie ale zarabiac na obstawianiu meczy juz tak
@[Watoga]

W sumie to kierowałem się tym samym, tylko byłem ciekawy jak obstawiają inni Smile
Wątek zamknięty