Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Dziennik zarabiania na subskrypcjach: patulsky1337 & patryk0407
Sprawdź:
(04-02-2015 10:02)asiorek napisał(a): Mentorku co tak cienko? Konwersja ładna ale zysk cienki. Żeby twój uczeń cię przeganial po 1 dniu nauk?;p
Ja wczoraj 134 dziś póki co 25 , wrócę do domu lece z tematem i liczę na znowu ponad dniowke ;p
Ooo no proszę kto tu się odezwał
Dołączaj się do nas do dziennika albo do grupy na fb, można tam pogadać i siebie nawzajem wspomóc tak jak my to robimy
Także życzę wysokich zarobków!
Ja sam na tej metodzie, a zarabiam od 4dni, zarobiłem już z 70zł (dla mnie to bardzo dużo) Ale zakupiłem już dobre zaplecze, więc będzie dużo lepiej Pozdro dla kumatych.
Toż to ja jestem w grupie ^^ ale cii! ;D
Ostatnio w około mnie była taka ostra afera ;p
Ps, do dziennika się mogę dorzucić Ale nie bardzo chcę tutaj póki co manipulować kwotami., i tak za dużo się chwalę na ten temat a jeszcze nie wszystko z księgowa mam uzgodnione..
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-02-2015 20:49 przez asiorek.)
Glosy:
04-02-2015 20:47
patryk0407 UWAGA NA TRANSAKCJE Z TYM UŻYTKOWNIKIEM!
Liczba postów: 1,769
Reputacja:
435 Odznaczenia: (Zobacz Odznaczenia) Poziom:
Forum Gold: 35.00
Aktualnie nie przyjmujemy nowych członków, jest nas 5 jak dobrze kojarze i sobie pomagamy a także ufamy. Nic nie wychodzimy poza fb, nie chcemy tego psuć. Pozdrawia ekipa
Dokładnie.. Póki co, z naszych metod korzysta praktycznie AŻ nikt 2 Nie chcemy robic już tak jak było z grupami..
a co do ciebie @[patryk0407] jestes leń ! I tyle ci powiem ! Ja z 2 kont mialem po pii zł a ty z 3 takie małe złocisze? No nie żartuj sobie ze mnie. Za robote się weź kanalio ty ! 2