Witam wszystkich w ciągu ostatnich dniach miałem mały problem z internetem co przełożyło się na małą ilość postów zamieszczanych w moim dzienniku ale wszystko wróciło już do normy
Tak więc zacznijmy od zaległości
Dowiedzieliśmy się jaki był powód braku naliczeń 05.02 ( czwartek )i 06.02 ( piątek ) Jo wrócił właśnie z 3 tygodniowych wakacji i musiał odespać, jak pisze spał ponad 24h i nie zdążył wysłać reklam bo jak wiemy robi to ręcznie. Niestety jak co weekend nie mamy także co liczyć na naliczenia tak więc przez 4 dni niestety nic nie zarobimy aczkolwiek w poniedziałek otrzymamy reklamy wartości równe
500.000$ co byłoby pierwszym dużym naliczeniem o którym miałem okazję już pisać
Kolejna wiadomość dotyczy investmentClix.com, jeśli jesteśmy zarejestrowani na ich platformie a także Paidverts administratorzy radzą aby używać różnych haseł dla obu stron ze względu na bezpieczeństwo.
Wszystkie zaległe wypłaty zostaną w ciągu weekendu wysłane, Jo przez pobyt w Stanach ( inne IP ) nie miał dostępu do wszystkich systemów płatniczych przez co powstały te zaległości.
Polskie biuro wystartować ma z dniem 1 marca, opóźnienie wynika z problemami w Polskich urzędach.
W planach MTV jak i Paidverts jest zatrudnienie około 8 razy więcej pracowników niż jest obecnie ( pięciu - sześciu ). Z tego co ostatnio wyczytałem zostały anulowane kamienie milowe w Paidverts, przynosiły one zbyt wieklie straty firmie.
Teraz może parę rzeczy co u mnie
Moja obecna ilość pkt BAP
I obecny stan salda
W ciągu ostatnich 3 dni gdy nie napływały do Nas reklamy i nie miałem internetu myślałem na czym mogę jeszcze zarobić lub zyskać większą ilość pkt BAP, co z tego wyszło ? Postanowiłem zacząć inwestować w MTV, stale co miesiąc wpłacać będę określone kwoty a także zaczynam szczęścia ( popartą matematyką ) w grach obu platform
Jeśli czegoś zapomniałem postaram się to nadrobić w przyszłych postach.