Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Betting HI or LO - Dogecoins » Let it go!

Autor Wiadomość
RE: Betting HI or LO - Dogecoins
Sprawdź:
Wracamy, bo byłem na zlocie mangozjebczym.

Więc to z ostatniej chwili:
[Obrazek: PBMNC.jpg]

Podsumowanie:

Zarobione: 3076/5000XDG (~+1100) (Zwiekszyłem cel, bo osiągnąłem kolejny)
Na koncie: 6282XDG (1,20$)

@Offtop: Ze względu na brak czasu nie mam jak wziąć się aby wam przekazać niezbędną wiedzę. Mam nadzieję, że zagospodaruję sobie troszkę pod koniec tygodnia Smile
Kolejny bardzo ciekawy dzień. Ciekawy, bo skrypt odrobinę zagrał na moich emocjach. Big Grin

[Obrazek: b07c4da03b.jpg]

Więc teraz podsumowanie:

Zarobione: 6081/10000XDG (+3005XDG) - Kolejny cel osiągnięty, idziemy wyżej!
Na koncie: 9287XDG (1,61$)

Nadal nie mam wiele czasu. Skrypt chodzi sobie w tle, ja latam od miejsca do miejsca, załatwiam sprawy. Nadal z nadzieją oczekuję weekendu kiedy będę miał czas was poinstruować Smile
(16-12-2014 20:21)Acrith napisał(a):  Kolejny bardzo ciekawy dzień. Ciekawy, bo skrypt odrobinę zagrał na moich emocjach. Big Grin

[Obrazek: b07c4da03b.jpg]

Więc teraz podsumowanie:

Zarobione: 6081/10000XDG (+3005XDG) - Kolejny cel osiągnięty, idziemy wyżej!
Na koncie: 9287XDG (1,61$)

Nadal nie mam wiele czasu. Skrypt chodzi sobie w tle, ja latam od miejsca do miejsca, załatwiam sprawy. Nadal z nadzieją oczekuję weekendu kiedy będę miał czas was poinstruować Smile

Zwiększyłeś stawkę, czy doszedłes do 42 poziomu progresji? Tongue
doszedłem do wyższego poziomu progresji xD
@edit: Ale const. zwiększam stawkę w zależności od zarobków.
Raczej zwiększył stawkę sądząc po statystykach i to chyba pięciokrotnie ?. Smile
(16-12-2014 20:51)kociamber napisał(a):  Raczej zwiększył stawkę sądząc po statystykach i to chyba pięciokrotnie ?. Smile

Jego bet to 0.00008400 lub 0.00012600 Smile
Mój bet to 0.0008400, gratuluję. Tongue
Glosy: olekn1 (+1)
A wcześniej był 0.000073 Smile myślałem że grałeś trochę większym betem jak tak rzuciłem pierwszy raz okiem Wink ale jednak nie. Tak czy siak powodzenia i żebyś nie przegrał tak jak ja wszystkiego Smile
Mam nadzieję, że w przeciągu paru dni sięgnę co najmniej 20kXDG. Ale to czas pokaże. Smile

(W ogóle przydałby mi się VPS utrzymujący stronę z freedoge...)
Da się jakoś tam coś przelać? Jednak zastanawiam się nad freebitco.in Lol
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: