Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zarobione: 3076/5000XDG (~+1100) (Zwiekszyłem cel, bo osiągnąłem kolejny)
Na koncie: 6282XDG (1,20$)
@Offtop: Ze względu na brak czasu nie mam jak wziąć się aby wam przekazać niezbędną wiedzę. Mam nadzieję, że zagospodaruję sobie troszkę pod koniec tygodnia
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-12-2014 18:24 przez Acrith.)
Kolejny bardzo ciekawy dzień. Ciekawy, bo skrypt odrobinę zagrał na moich emocjach.
Więc teraz podsumowanie:
Zarobione: 6081/10000XDG (+3005XDG) - Kolejny cel osiągnięty, idziemy wyżej!
Na koncie: 9287XDG (1,61$)
Nadal nie mam wiele czasu. Skrypt chodzi sobie w tle, ja latam od miejsca do miejsca, załatwiam sprawy. Nadal z nadzieją oczekuję weekendu kiedy będę miał czas was poinstruować
(16-12-2014 20:21)Acrith napisał(a): Kolejny bardzo ciekawy dzień. Ciekawy, bo skrypt odrobinę zagrał na moich emocjach.
Więc teraz podsumowanie:
Zarobione: 6081/10000XDG (+3005XDG) - Kolejny cel osiągnięty, idziemy wyżej!
Na koncie: 9287XDG (1,61$)
Nadal nie mam wiele czasu. Skrypt chodzi sobie w tle, ja latam od miejsca do miejsca, załatwiam sprawy. Nadal z nadzieją oczekuję weekendu kiedy będę miał czas was poinstruować
Zwiększyłeś stawkę, czy doszedłes do 42 poziomu progresji?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-12-2014 20:42 przez olekn1.)
A wcześniej był 0.000073 myślałem że grałeś trochę większym betem jak tak rzuciłem pierwszy raz okiem ale jednak nie. Tak czy siak powodzenia i żebyś nie przegrał tak jak ja wszystkiego