Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ogólnie nie polecam. Stworzyłem konto czekałem 30h na email potwierdzający nie otrzymałem go stworzyłem drugie konto dostałem natychmiast napisałem do nich email by usuneli tamto nie aktywne konto bo nie miałem linku potiwerdzającego.. a oni zbanowali oba konta
Zbyt pochopnie założyłeś drugie konto. Jest zakaz posiadania więcej niż jednego konta, nie ważne czy aktywowane czy nie, i nie ma tłumaczenia.
Trzeba było wyjaśnić sprawę z pierwszym kontem do końca. Napisać w kontakt, że nie możesz aktywować sam i admin by Ci aktywował ręcznie.
Wypłaty są teraz od 5zł (było za duże spamowanie wypłatami po 2zł)
Sejfikowe ptp można wstawić do działu PTC w którym będziesz miał same unikalne wejścia (odnawiające się co 24h). Dziennie loguje się na serwis ponad 100 osób.