Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(24-11-2014 18:05)P.pw napisał(a): Te pieniadze sa twoje w takim razie ;-) pisz ticketa szybko odpowiadaja
godzinę czekam na odp i ani kasy ani niczego
więc to według ciebie jest szybko ????
No właśnie to ja nawet nie mam po co pisać. A po restarcie jak im udowodnię, że miałem tą kasę? W ogóle skąd wiesz, że jutro ma być restart? Żeby jeszcze trzeba było pisać tickety o własny hajs bo oni się bawią w restarty.
(24-11-2014 18:05)P.pw napisał(a): Te pieniadze sa twoje w takim razie ;-) pisz ticketa szybko odpowiadaja
godzinę czekam na odp i ani kasy ani niczego
więc to według ciebie jest szybko ????
No właśnie to ja nawet nie mam po co pisać. A po restarcie jak im udowodnię, że miałem tą kasę? W ogóle skąd wiesz, że jutro ma być restart? Żeby jeszcze trzeba było pisać tickety o własny hajs bo oni się bawią w restarty.
transakcje i tam payment history
jest historia twoich wpłat
kpiny sobie ten program jak widzę urządza
autorowi dziwnie na support odp a ja od godziny nie mam odpowiedzi ani kasy ani nic
jeszcze wielka niewiadoma czy w ogóle płacą ....bo 0 wypłat
Mi odpisywal od razu prawie ze pieniadze zostana niewiadomo czy bedzie restart czy juz jest okej , mi naliczylo juz troche
Serwis został naprawiony , resetu nie bedzie
Sprawdzcie naliczenia
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-11-2014 18:20 przez P.pw.)
(24-11-2014 18:14)P.pw napisał(a): Mi odpisywal od razu prawie ze pieniadze zostana niewiadomo czy bedzie restart czy juz jest okej , mi naliczylo juz troche
Serwis został naprawiony , resetu nie bedzie
Sprawdzcie naliczenia
a to ciekawe bo jak odp nie mam
ciekawe czego mam sprawdzić naliczenia jak nie mam żadnej pozycji
suport milczy więc chyba wszystko jasne już od startu
z drugiej strony brak pozycji, brak odp support daje mi podstawę do wygranego sporu na paypal i odzyskania chociaż wpłaconych $
poczekam jeszcze z godzinkę lub dwie
cisza zakładam spór
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-11-2014 18:40 przez xardas1020.)