Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Podobno ani na NeoBux ani Clixsense nie było póki co na ten temat żadnej wzmianki. Jednak pewności nie mam - w żadnym z tych programów nie jestem zarejestrowany.
Coraz ciekawsze te wszystkie newsy sa. Paypal od poczatku nie akceptowal piramid, przez co PV od poczatku tlumaczylo im sie tak, ze kase placimy za reklame naszej strony, a BAPy sa dodatkiem, omijajac caly aspekt PTC. Nagle taki news...Tym ciekawszy po ostatnich problemach z PM...
Nie wiem, moze teorie spiskowe, oby...Ale ilosc problemow ostatnio, niescislosci, i innych roznych takich...Wiadomo ze ludzie juz duzo koncow PV przewidywali, wiadomo jak sie to konczylo, ale nawet ja musze przyznac, ze ostatnio nie znajduje argumentow zeby ich bronic.
Jeszcze do niedawna polecalem serwis znajomym, czy chociazby gdy ktos na forum sie odezwal to tez chwalilem, bo byly powody, natomiast obecnie...Coz, sam jestem na spory plus, wiec mowie trudno, i zyje dalej, ale wspolczuje tym ktorzy weszli w interes w ostatnim czasie.
To super bo ja mam tylko konto na PayPalu .... i co teraz mam nagle sobie szukac nowego procesora jak chce wyplacic srodki ?? no chyba zart.... wedlug mnie specjalnie zablokowali zeby im ludzie z kasa nie uciekli bo najwiecej osob z PayPala korzysta.....
paidverts - Administrator
...
So please be patient with your pending cashout requests. We'll get to them ASAP!
Furthermore, I dont want to process any cashouts for the next 48hours to allow the support staff and programmers time to ensure that no other accounts have been hijacked whilst Yan had access to our servers again the other day (when he stole the PM). I doubt he'll have wasted his time with user accounts this time around; seeing as he nabbed the PM API instead... but better to be safe than sorry!