@krajstof99 na firesub testowałem z trzech numerów i za każdym razem lead został naliczony w ciągu 2minut. Za każdym razem prowizja wynosiła proporcjonalnie tyle ile pobralo mi z konta. Co prawda na FS masz niższa stawkę ale....chociaż wpada
Nie wiem jak to jest dokładnie na eforsie ale z tego co mi wiadomo (mogę się mylić) jest niby 2zl prowizji za minutę rozmowy kosztującej 4.92.
Już kiedyś to przeliczalem tu na forum ale powtórzę
4.92 minus podatek to 4 zł, z tych 4 zł niby połowa jest dla Ciebie a 2 zł idzie na pokrycie:
-zarobku eforsy,
-zarobku agregatora
-zarobku operatorów
-zarobku konsultantki
-zarobku przełożonego i trenera konsultantki (pracowałem w center więc wiem jak struktury wyglądają)
-zarobek dla właściciela call center
-koszty najmu lokalu gdzie mieści się call center +opłaty z tym związane
-licencja na system CC obsługujący połączenia
Więc jak widzisz.... Gdyby partner dostawał 2 zł za KAZDA minutę to byłoby to nieopłacalne dla całej reszty, a sama eForsa dając rzeczywiście 2 zł dla partnera byłaby raczej stratna.
Wg mnie stawka 2zl jest troszkę zawyżona tak aby zachęcić partnerów. W rzeczywistości wygląda to tak że może i dostajesz 2zl za minutę ale najwyraźniej nie każda
Nie dam sobie ręki uciac, że moje wyliczenia w pełni się pokrywają z rzeczywistością ale wnioski wyciągnąć możecie sami