Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ej wy tez od w 2 dni (w sensie wczoraj i dzis) dostajecie 8 reklam x 25BAP ...tylko?
Bo ja wczesniej caly czas dostawalem 16x25BAP ..... a teraz od 2 dni 8x25BAP ....nie wiecie moze co z tym fantem zrobic wy tez macie taki problem??
(10-02-2015 12:57)kubala1989 napisał(a): Ej wy tez od w 2 dni (w sensie wczoraj i dzis) dostajecie 8 reklam x 25BAP ...tylko?
Bo ja wczesniej caly czas dostawalem 16x25BAP ..... a teraz od 2 dni 8x25BAP ....nie wiecie moze co z tym fantem zrobic wy tez macie taki problem??
Ciężko jest przeczytać poradnik do PV? Do momentu wyklikania 100 pierwszych reklam dostajesz codziennie 16x25. Gdy wyklikasz 100 reklam, przechodzisz na poziom 8x25 i będziesz miał tak już zawsze.
@up. Też tak myślę, dla pewności zreinwestuję, najwyżej będę miał zapas BAP jak zwrócą. ;p
Panowie, mam pytanko
Czy bardziej opłaca mi się kupić mini upgrade za 2,99$
czy 3 kampanie?
Jestem w 2 grupie, ewentualny zysk z upgrade'u przeznaczył bym oczywiście na kampanie
Ja sobie kupilem filtr.... i ustawilem na 0,005 (pol centa) i teraz moga mnie cmoknac z tym planktonem w stylu 0,0005 !! ....ale nie oddali mi jeszcze 8tys. punktow BAP oraz nie naliczyli do konca bo mialem miec 7,84 naliczenie .... a wkoncu okazalo sie ze naliczyli mi na niecale 6$..... troche slabo ...mam nadzieje ze to nie celowe walki