Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Spokojnie bardzo często się tak dzieje, że jest napisane "konto jest nie aktywne" czy coś w tym stylu. Musicie się przyzwyczaić mnie czasem kilkanaście razy dziennie potrafi wylogować.
To mnie uspokoiliscie, tak o bugach czytalem wczesniej ze zbiera BAPY, ale że i samo zabiera do recyklingu - co mi sie zdarzyło nikt wczesniej nie pisał, dlatego ciut spanikowałem, mam w plecy 10$ i 97 200BAP - mam nadzieję, że szybko zostanie to naprawione - bo jak pójdzie znowu te duże naliczenie - to jestem 1 grupe niżej i to mnie tylko martwi.
(10-02-2015 09:55)Piotrek2091 napisał(a): A czy naliczenie dla danej grupy powinno się zgadzać co do centa? Czy są jakieś różnice, że przychodzi dolar mniej?
(10-02-2015 09:55)Piotrek2091 napisał(a): A czy naliczenie dla danej grupy powinno się zgadzać co do centa? Czy są jakieś różnice, że przychodzi dolar mniej?
Ja np. dostałem centa mniej
Na żarty Ci się zebrało. U mnie to różnica 1,5$ + 20k Bapów za reklamy, które same poszły do recyklingu...
Na żarty Ci się zebrało. U mnie to różnica 1,5$ + 20k Bapów za reklamy, które same poszły do recyklingu...
Są błędy i dlatego.
Kupujecie akcje za dolary już czy jeszcze czekacie?
Są błędy i dlatego.
Kupujecie akcje za dolary już czy jeszcze czekacie?
Wczoraj kupiłem taniej niż dzisiaj i sprzedałem drożej Z 60$ ~~ 226.000 Bap na czysto
Jak robicie dzisiaj z reinwestycją? Ja akurat byłem na granicy grup, spadłem do niższej bo naliczanie i nie wiem co teraz robić. Reinwestować żeby wrócić, czy reinwestować tyle ile powinienem zreinwestowac po naliczeniu, a na brakujące bapy czekać? ;/