Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
PaidVerts - program typu Rev Share » Dzieli sie zyskiem z użytkownikami

Autor Wiadomość
RE: PaidVerts - program typu Rev Share
Sprawdź:
No i jeszcze dało mi za mało $ z tego naliczenia Rolleyes

Piotrek2091, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2015.
Mysle ze juz ustalilismy ze sa problemy, ze wciaz reklamy przychodza, ze jeszcze nie wszystko rozeslane, ze wiedza o problemie, ze naprawia, ze nie trzeba pisac ticketow, i co tam jeszcze bylo...Mozemy kolejne 10 stron o tym pisac, a zmieni to cale NIC, wiec...
W końcu wyklikane Tongue
Nie zdziwmy się jak jutro będzie 5k do podziału beka
Mógłby ktoś wyjaśnić dlaczego przed naliczeniem miałam niewiele ponad 2m puktów Bap, a po reinwestycji kasy, która napłynęła z naliczenia (61$ dla grupy 9-tej, chyba brakuję kilka $ no ale może jeszcze dotrą), mam nieco poniżej 2m. Może dla niektórych jest to sprawa oczywista, jednak ja jakoś nigdy się specjalnie w te wyliczenia nie zagłębiałam.

Choć zapewne przyczyną jest zwiększona cena za kampanie, no ale nie wiem, już nie ta godzina na rozkminy ;D
(09-02-2015 23:31)katarzyna.o. napisał(a):  Mógłby ktoś wyjaśnić dlaczego przed naliczeniem miałam niewiele ponad 2m puktów Bap, a po reinwestycji kasy, która napłynęła z naliczenia (61$ dla grupy 9-tej, chyba brakuję kilka $ no ale może jeszcze dotrą), mam nieco poniżej 2m. Może dla niektórych jest to sprawa oczywista, jednak ja jakoś nigdy się specjalnie w te wyliczenia nie zagłębiałam.

Choć zapewne przyczyną jest zwiększona cena za kampanie, no ale nie wiem, już nie ta godzina na rozkminy ;D
Katarzyno!
Proszę przeczytać chociaż 5 ostatnich stron w tym temacie, a wszystkiego się dowiesz Smile
Thumbs Up RE: PaidVerts - program typu Rev Share
Już czytam w takim razie Tongue w zasadzie ciągle z wątkiem jestem na bierząco, to mi akurat umknęło, no ale może dlatego, że sporo było dzisiaj tego klikania. Dzięki Smile
kto by się nie zgubił jak nagle dochodzi 10 stron w temacie Big Grin, poza tym mogli by jakoś dobitniej poinformować czerwonym tekstem na stronie to by sobie pewnie oszczędzili z 70% ticketów które lecą do nich, a potem będą to przeglądać wszystko Wink
Poinformowali dosc dobitnie, ale na forum, na ktore 90% ticketowcow nawet zajrzec nie potrafi, takze nie wiem co chcieli osiagnac Rolleyes
czy jest tu może ktoś z 11 grupy? chciałbym porównać otrzymane reklamy, wyklikałem ich 156 ale dało mi to tylko ~137/216 $. Za to BAPów zabrało mi ponad 450k także mam nadzieję, że rzeczywiście to ogarną i zrefundują Smile

Niby Slosumo pisał, że jeszcze jest dosyć spora liczba reklam w kolejce ale jednak uspokoiłaby mnie wiadomość, że nie tylko ja w tej gr dostałem niepełne naliczenie.
Odpowiedz