Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(09-02-2015 21:10)Cinkowsky13 napisał(a): Meloman ile dostałeś tych reklam po 5,8? Bo mi właśnie zabrało po 2 x 11600 BAP to by pasowało właśnie pod tą wartość ale reklam nie dostałem... Ogółem koło 25k bap w plecy..
U mnie też tak zabrało i jedna doszła z nich, być może jeszcze dojdzie, a jak nie to zwrócą bap, luz
(09-02-2015 21:31)Meloman napisał(a): Informacje na temat rozbieżności w naliczeniach, a odjętych BAPach mają się u mnie tak:
Przed naliczeniem miałem: 900 956 BAP Po naliczeniu mam: 803 756 BAP Czyli naliczenie zabrało mi: 97 200 BAP
Według tabelki [czyli wielkości naliczenia] powinno mi zabrać dokładnie: 71 594 BAP
Podsumowując:
Zabrało mi o 25 606 BAP za dużo, a więc jak widzicie dosyć sporo mi dodatkowo zabrało, ale w ogóle nie panikuje, wiem że to zostanie wyrównane, a jak nie to za 2 dni napiszę ticketa i tyle.
Nie panikujmy i dajmy 2 dni na wyrównanie
U mnie jest taka sama sytuacja
Jeszcze dodam ze już miałem kilka razy taka sytuacje i wyrównania nie miałem a ticketa nie pisałem bo nawet nie wiem jak
Tez myślałem ze jakaś prowizja jest pobierana czasami
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-02-2015 22:11 przez marcel45143.)
A mi kilka tych najwiekszych reklam poszło do recyklingu mimo, że wcale ich nie wyrzucałem - ogólnie niezły bajzel z tym mam, nie wiem czy mi tcket uznają? brakuje mi koło 10$ naliczenia, ech nie dość że zle liczy BAP to jeszcze mi zrecyklingowało - to ostatnią najwjększą i to podwójnie.