Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
Witamy,

Programy Twoje.TV oraz sprawdź telefon zostały tymczasowo wyłączone (zostaną przebudowane). W weekend wprowadzimy na ich miejsce zupełnie nowe programy, które na pewno Was zadowolą Smile

Pozdrawiamy
Instanter.pl

Instanter.pl, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2014.
Poprawiłem swoje dane do wypłaty Big Grin Wypłacicie jeszcze dzisiaj ? ma******[email protected]
@sqmany:

Leady widmo: Lead widmo to taki, kiedy otrzymujesz leada (i wynagrodzenie) "nie wiedząc dlaczego". Otóż: Jeżeli pozyskałeś rejestranta wcześniej, który nie posiadał środków na koncie (np. PRE-PAID) nie został on zbillowany a lead nie został naliczony. Być może użytkownik został jednak aktywnym subskrybentem, zatem w momencie gdy dana osoba doładuje swój telefon, zostanie ona o określonej porze zbillowana. W takim przypadku system zalicza leada (którego pozyskałeś np. 4 dni wcześniej) na dzień dzisiejszy (zysk) a samego leada dolicza do leadów sprzed 4 dni (statystyki). Smile

Pozdrawiamy
Instanter.pl

Glosy: sqmany (+1)
UWAGA:
Jako, że zbliża się weekend mamy dla Was przygotowany kolejny świetny konkurs. Pojawił się jednak pewien problem (trafniej: problem pozytywny Wink ), a mianowicie Instanter tak szybko się rozwija, iż jesteśmy zmuszeni do zmiany serwerów na dedykowane i to nie jeden. Oczywiście jest to Wasza zasługa, i bardzo się cieszymy z faktu, że nas tak doceniacie. Z powodu tak dużej liczby użytkowników i ruchu który generujecie, informujemy iż start kolejnego konkursu zostanie przełożony prawdopodobnie z piątku (jutro) na sobotę. W weekend włączymy także nowe programy, które z pewnością przypadną Wam do gustu. Wink To wszystko na nowych serwerach (postaramy się aby przeskok trwał jak najkrócej Wink )

Ponadto mamy dla Was wiele niespodzianek i funkcjonalności, postaramy się Was pozytywnie zaskakiwać z tygodnia na tydzień Smile

Pozdrawiamy serdecznie i życzymy wysokich wypłat.
Instanter.pl

(13-03-2014 19:31)Instanter.pl napisał(a):  UWAGA:
Jako, że zbliża się weekend mamy dla Was przygotowany kolejny świetny konkurs. Pojawił się jednak pewien problem (trafniej: problem pozytywny Wink ), a mianowicie Instanter tak szybko się rozwija, iż jesteśmy zmuszeni do zmiany serwerów na dedykowane i to nie jeden. Oczywiście jest to Wasza zasługa, i bardzo się cieszymy z faktu, że nas tak doceniacie. Z powodu tak dużej liczby użytkowników i ruchu który generujecie, informujemy iż start kolejnego konkursu zostanie przełożony prawdopodobnie z piątku (jutro) na sobotę. W weekend włączymy także nowe programy, które z pewnością przypadną Wam do gustu. Wink To wszystko na nowych serwerach (postaramy się aby przeskok trwał jak najkrócej Wink )

Ponadto mamy dla Was wiele niespodzianek i funkcjonalności, postaramy się Was pozytywnie zaskakiwać z tygodnia na tydzień Smile

Pozdrawiamy serdecznie i życzymy wysokich wypłat.
Instanter.pl

fajnie Wink
moge dziś liczyc na wypłate? badii.
Oj słabo nic nie zarobiłem dzisiaj ;/ Myślę , że ciężko na obecnych programach zarobić cokolwiek Big Grin
Odblokujecie mi konto i zaczne dalej zarabiać ;3
(13-03-2014 20:41)Noozer napisał(a):  Oj słabo nic nie zarobiłem dzisiaj ;/ Myślę , że ciężko na obecnych programach zarobić cokolwiek Big Grin

żartujesz chyba Tongue
mi tam 24.50 dziś wpadło poświęcajac wczoraj nie więcej niż 20min Wink
(13-03-2014 20:56)Krashai napisał(a):  Odblokujecie mi konto i zaczne dalej zarabiać ;3

za co ci zablokowali konto ?
(13-03-2014 21:13)Hrustus napisał(a):  
(13-03-2014 20:56)Krashai napisał(a):  Odblokujecie mi konto i zaczne dalej zarabiać ;3

za co ci zablokowali konto ?

Nie, nie. Ja odwaliłem coś z hasłem, nie pytajcie nawet ;P
Odpowiedz