Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Wyplaty-Zrealizowane-Oczekujace-Temat Zbiorczy » Info czy dostaliscie wyplate czy nie ;)

Autor Wiadomość
RE: Wyplaty-Zrealizowane-Oczekujace-Temat Zbiorczy
Sprawdź:
Jak myslicie kiedy moge sie spodziewac kasy z
2015-06-06 11:37:42
(09-06-2015 12:48)Scientist. napisał(a):  Jak myslicie kiedy moge sie spodziewac kasy z
2015-06-06 11:37:42

Piątek.

CHWDP, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2014.
2015-06-01 06:39:40 - Zrealizowana ":)
Już 9 dni oczekujące, co to za patologia żeby tyle czekać na kasę.W innych serwisach czekałem max 2 dni :/

[Obrazek: 300x125_zarabiam_z_leadnow.jpg]
(09-06-2015 15:33)Bartek16611 napisał(a):  Już 9 dni oczekujące, co to za patologia żeby tyle czekać na kasę.W innych serwisach czekałem max 2 dni :/

Wysłałeś poprawie rachunek na e-mail ? jeśli tak to napisz na Bok w panelu "kontakt" i wszystko będziesz miał wyjaśnione Smile
Glosy: Bartek16611 (+1)
Moja zlecona w piatek - oczekujaca do dzis , choc ekspresowka zlecona w niedziele juz w poniedzialek byla. Zdążycie na jutro czy poczekam troche dluzej?
(09-06-2015 22:25)dbv napisał(a):  Moja zlecona w piatek - oczekujaca do dzis , choc ekspresowka zlecona w niedziele juz w poniedzialek byla. Zdążycie na jutro czy poczekam troche dluzej?

Dostaniesz zapewne do weekendu.
Wszyscy macie juz kase z 01.06?

jannowak, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2012.
Zleciłem w niedziele wieczorem, czy do czwartku włącznie mogę się jej spodziewać ?
Ja wczoraj otrzymałem wypłatę z 01 , Exodisss jak zlecałem w niedziele to przeważnie w piątek miałem , najpóźniej dostaniesz w poniedziałek.
Odpowiedz