Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Cześć Wszystkim! niedługo mają ruszyć 2 nowe konkursy;
ZASADY:
1) Polega na zebraniu jak największej ilości poleconych którzy zdobędą minimum 1k (za multikonta dyskwalifikacja i ban!)
2) Polega na stworzeniu filmiku najlepiej promującego Giftsbox.pl
NAGRODY:
Możemy podawać własne propozycję, jeżeli nie podamy RICK sam coś wybierze,
-za 1 miejsce nagroda do 100zł
-za 2 i 3 miejsce nagrody do 50zł
-4 i 5 miejsce otrzyma pkt
TAKIE SAME WARTOŚCI NAGRÓD OBOWIĄZUJĄ W OBU KONKURSACH!
(01-05-2015 23:06)roonek1 napisał(a): Cześć, właśnie dostałem limit 2 zadań na ten miesiąc. Czy to jest normalne ? + kupiłem konta GOLD i teraz tak na prawdę z niego nic nie mam.
To nie jest limit tylko tyle było zadań w maju jak na razie admin dziś na pewno doda zadania
(04-05-2015 18:45)roonek1 napisał(a): Przepraszam, że pytam, ale rostock jest raz w miesiącu ? i wiecie może kiedy będzie najbliższy ?
Może być raz w miesiącu ale nie musi być. Może być restock, aukcje albo i restock i aukcje lecz w tym miesiącu a raczej pd koniec spodziewać się można restocka (Oczywiście to są tylko moje domysły i czy będzie restock to powie tylko RICK)