Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Miałem zacząć testować ale po tym co przeczytałem na czacie to mi się trochę odechciało. Moderujecie w ogóle ten czat? Ja np. jak wszedłem na czat żeby o coś zapytać to prawie mnie zwaliło z krzesła jak zobaczyłem poziom wypowiedzi na czacie jacy fachowcy i sami prawnicy tam siedzą. 1 spec twierdzi że NIP nadaje się wtedy kiedy zakładasz firmę a drugi go utwierdza w tym. Drugi uważa że tniecie wejście bo ma aż 1 wejście. Kolejny nie potrafi wypełnić danych do wypłaty. Następny wyjeżdza z Anglojęzycznym regulaminem i przyciskiem: "Buys" bo twierdzi że gimby pomyślą że to nazwa zespołu. Z kolei kolejny wydaje się że ma prolemy z ortografią: "guwno" hahahah. Nie no rewelka.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-12-2014 12:00 przez Voldir.)
Gunwo nie guwno. Tekst od slawnych panów z jutuba każdy tego używa xd
Co do 25 grudnia, moim zdaniem program stresm będzie miał sens z buttonem place to Bedzie chyba jedyny program z sensem pod ustawę z 25grudnia
(20-12-2014 11:49)Voldir napisał(a): Miałem zacząć testować ale po tym co przeczytałem na czacie to mi się trochę odechciało. Moderujecie w ogóle ten czat? Ja np. jak wszedłem na czat żeby o coś zapytać to prawie mnie zwaliło z krzesła jak zobaczyłem poziom wypowiedzi na czacie jacy fachowcy i sami prawnicy tam siedzą. 1 spec twierdzi że NIP nadaje się wtedy kiedy zakładasz firmę a drugi go utwierdza w tym. Drugi uważa że tniecie wejście bo ma aż 1 wejście. Kolejny nie potrafi wypełnić danych do wypłaty. Następny wyjeżdza z Anglojęzycznym regulaminem i przyciskiem: "Buys" bo twierdzi że gimby pomyślą że to nazwa zespołu. Z kolei kolejny wydaje się że ma prolemy z ortografią: "guwno" hahahah. Nie no rewelka.
Co tam programy, stawki, konwersja. Najważniejsze co ludzie piszą na czacie
Nie wiem jak dla Ciebie ale dla mnie liczą się również ludzie którzy promują bo to widać na pierwszy rzut oka a poziom czatu odrzuca zdecydowanie. Jaka konwersja i programy? Nie promowałem nic a miałem 26 UV. Ciekawe...Programy? jakież znowu nowości tam są że się nimi zachwycasz? Stawka? Jedna z podstawowych stawek w subach. Konwersja? Firesub ma większą konwersję a Leadmore zalicza najlepiej. Chciałbym wejść na czat i zapytać np. o coś ale tego nie zrobię bo nawet nie ma nikogo ogarniętego. Więc tak. Czat ma dla mnie duże znaczenie bo jeśli tam jest to chciałbym z niego skorzystać.
PS. Pokaz swoje zarobki z aureon a ja Ci pokażę swoje z Leadmore. Więc jeśli masz bezsensownie nabijać posty to ogranicz się proszę tylko do czytania
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-12-2014 16:51 przez Voldir.)
Po pierwsze Voldir to sprawdziliśmy i te wejścia są najzwyczajniej wejściami na programy - sam jak wchodzisz na nie też Ci zalicza.
Po drugie to nie moderujemy czatu - każdy może pisać co chce byle nie obrażać innych i nie łamać prawa.
Po trzecie to na jakiej podstawie uważasz że poziom jest gorszy ? bo kilka osób na czacie ma słaby poziom ? profesjonaliści promują a nie siedzą na czacie i kontaktujemy się między sobą mailowo bądź telefonicznie jak przystało zarówno na profesjonalnego użytkownika jak i obsługę.
Na leadmore nie ma czatu więc nie widać jaki tam masz "poziom" - książe.
Na szczęście mamy osoby, dla których liczy się konwersja,stabilność działania czy statystyki i możliwość osiągnięcia stawki 5.50 / lead dla tych co nabijają po 200 leadów dziennie a nie poziom użytkowników na czacie. Ciekawe czy interia.pl też jest do dup* bo ludzie na czacie mają słaby poziom wypowiedzi..
Powiem tylko tyle. Jeśli "profesjonalny" PP porównujesz do czatu na interii to gratuluję poczucia humoru. Ja akurat nie korzystam z czatu bo tam człowiek jest teoretycznie anonimowy i masa andrzejów, januszy, włodków 52 lata podszywających się pod młodsze dziewczyny a idiotyczni napaleńcy mają podjarkę że jakaś z nimi pisze. Nie no poczucie humoru to Ty masz, nie powiem. I tak. Interia jest do du**.
Na szczęście 25 grudnia wchodzi ustawa która zweryfikuje jacy to Wy profesjonalni jesteście...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-12-2014 11:04 przez Voldir.)
Nie rozumiesz. Czat jest miejscem gdzie każdy może pogadać i nie mamy zamiaru kogokolwiek moderować bo nie wie co to NIP bo komuś innemu się to nie podoba. Zarówno u nas jak i na każdym innym PP są zarejestrowani mniej lub bardziej ogarnięci.
Czegos tutaj nie rozumiem. Nie mogę ani utworzyć u was konta, ani się zalogować na swoje konto. Dostałem jakiegos bana ? Bez wyjaśnien? Czegoś tutaj nie rozumiem