|
|
RE: FireSub - ogólna dyskusja
(18-03-2014 14:32)kolorpurpury napisał(a): Po co piszecie tu o freebiz i innych programach, które to które tamto..
Nie podoba się to zarabiajcie w tamtych programach, skoro są lepsze. To jest bardzo prosta sprawa. Easysub było takie cudowne i gdzie jest teraz? Sam tam zarabiałem, wyciągnąłem z nich parę stówek ale ostatniej wypłaty ponad 100 zł nie otrzymałem.
Dlatego wolę dostawać te 3.50 za leada, który jest zaliczany dopiero po obciążeniu i z mniejszą konwersją bez problemów z prawem i mieć pewność, że dostanę każdą wypłatę, może dłużej zbieraną, może mniejszą ale przynajmniej ją dostanę.
Programy w easysub miałem obstawione tak, że przez 2 miesiące nic nie robiłem a leady wpadały po kilka dziennie. I co z tego mam, że te linki nadal są w tych miejscach i pewnie nadal ludzie w to wchodzą jak nie ma ani easy ani programów. Fires też miało być takie stabilne i cudowne, takie wysokie stawki i co z tego zostało? Dobrze, że nie zacząłem tam zarabiać, bo przeczuwałem, że to się tak skończy. Było zbyt kolorowo.
Tutaj mamy dobry stabilny projekt, mam nadzieję z wieloma w przyszłości programami, które się nie oklepią i nie będą znikać jak w innych serwisach. Jest dobry kontakt z administracją. Pełen profesjonalizm i pewny zarobek. Niech wam inne serwisy dają nawet 20 zł za leada z czego zaliczony zostanie co 10 a wypłaty będą nie pewne.
SERWIS MUSI ZARABIAĆ I NIKT NIE DA NIC ZA DARMO.
Niestety lecz zobligowaliśmy się do odpowiedzi na wszystkie pytania, tak więc niestety na te o konkurencji także odpowiadamy.
(18-03-2014 15:33)noker1122 napisał(a): (18-03-2014 14:32)kolorpurpury napisał(a): Po co piszecie tu o freebiz i innych programach, które to które tamto..
Nie podoba się to zarabiajcie w tamtych programach, skoro są lepsze. To jest bardzo prosta sprawa. Easysub było takie cudowne i gdzie jest teraz? Sam tam zarabiałem, wyciągnąłem z nich parę stówek ale ostatniej wypłaty ponad 100 zł nie otrzymałem.
Dlatego wolę dostawać te 3.50 za leada, który jest zaliczany dopiero po obciążeniu i z mniejszą konwersją bez problemów z prawem i mieć pewność, że dostanę każdą wypłatę, może dłużej zbieraną, może mniejszą ale przynajmniej ją dostanę.
Programy w easysub miałem obstawione tak, że przez 2 miesiące nic nie robiłem a leady wpadały po kilka dziennie. I co z tego mam, że te linki nadal są w tych miejscach i pewnie nadal ludzie w to wchodzą jak nie ma ani easy ani programów. Fires też miało być takie stabilne i cudowne, takie wysokie stawki i co z tego zostało? Dobrze, że nie zacząłem tam zarabiać, bo przeczuwałem, że to się tak skończy. Było zbyt kolorowo.
Tutaj mamy dobry stabilny projekt, mam nadzieję z wieloma w przyszłości programami, które się nie oklepią i nie będą znikać jak w innych serwisach. Jest dobry kontakt z administracją. Pełen profesjonalizm i pewny zarobek. Niech wam inne serwisy dają nawet 20 zł za leada z czego zaliczony zostanie co 10 a wypłaty będą nie pewne.
SERWIS MUSI ZARABIAĆ I NIKT NIE DA NIC ZA DARMO.
Weź nie rób z siebie pośmiewiska. Część z tego co napisałeś jest prawdą ALE:
VEX wypłacił na Fires wszystkie zaległe wypłaty, a nowa administracja Fires wypłaca codziennie, więc nie tykaj tematu jak nie masz pojęcia, zresztą fires to teraz PREMIUM SMS a nie subskrypcje.
Cytat:Niech wam inne serwisy dają nawet 20 zł za leada z czego zaliczony zostanie co 10 a wypłaty będą nie pewne.
A to zdanie chyba z dupy skleciłeś, każdy ma prawo zarabiać gdzie chcę
Cytat:Po co piszecie tu o freebiz i innych programach, które to które tamto..
Nie podoba się to zarabiajcie w tamtych programach, skoro są lepsze. To jest bardzo prosta sprawa.
KTO TU POWIEDZIAŁ ŻE SIĘ NIE PODOBA ? Zadałem tylko pytanie, więc daruj sobie swoje wypociny
Cytat:Dlatego wolę dostawać te 3.50 za leada, który jest zaliczany dopiero po obciążeniu i z mniejszą konwersją bez problemów z prawem
To przy leadzie za 10 zł już będą problemy z prawem tak ? 2
Cytat:SERWIS MUSI ZARABIAĆ I NIKT NIE DA NIC ZA DARMO.
A co ty rzecznik Firesub ?
Więc przykładowy Freebiz płacąc 6 zł za leada przy takiej samej subskrypcji nie zarabia ? NIE WIEM - może ucinają leady, ale robią to z głową i umiarem i rekompensuje to wysoka stawka i jest w porządku dla wszystkich
Z tego co widzę to niestety nie wszyscy dostali, na razie 2 osoby stwierdziły, że dostały kasę za leady za czasów starego admina.
Co do problemów z prawem to cóż easysub akurat upadł dlatego, że takie problemy się zaczęły z powodu kombinowania ze stopkami i programami, tak samo było na illy badz icharge.
Co do freebiza już ci powiedziałem, być może lubią dopłacać być może ucinają i wyświetlenia i leady aby im sie to kalkulowało. Aby serwis wyszedł na plus kazdy zarejestrowany musi być DODATKOWO 3 razy obciążony, kiedy najczęstszym przypadkiem jest 0 dodatkowych obciążeń. Dlatego też u nas możesz dostać stawkę taką na jaką sobie zapracujesz, jeśli będziesz miał wyśmienitą jakość to możesz i dobić nawet do 10zł, jednak na taką jakość trzeba pracować.
|