Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(03-01-2014 16:30)barto napisał(a): Na mazurach również do 14-15 były problemy. Problemy są tylko jeśli chcesz pobrać duży plik i nie ma opcji wznawiania.
Dlatego pisałem o tym aby używać download menedżera.
(04-01-2014 16:03)Mksiak napisał(a): Czy jest jeszcze ta taryfa play lubie to ? Bo zwolnił mi net przełączyłem na taryfę rok ważności konta i nie mam już play lubie to
Jest. Pod numerem 8 masz "Więcej" i tam znajduje się LubieTo.
Lub jak napisał dennisek:
(04-01-2014 16:10)Dennisek78 napisał(a): wpisz *163*7# to jest specjalny kod na zmiany taryfy na "Lubię to !"
(04-01-2014 16:25)aero2 napisał(a): Net chodzi nie powiem lepiej niż te moje aero2, ale te MB szybko się kończą i prędkość drastycznie spada.
W sytuacjach bez netu głównego dobra alternatywa natomiast na stałe męka z przekładaniem karty i zmianą taryfy.
Mi starcza spokojnie na cały dzień. Zazwyczaj ok 20-22 pada, wtedy zmieniam kartę i korzystam dalej.
Męka? To kup drugą kartę i zmiana internetu zajmuje 5 minut