Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: HDplayer.pl - zarabiaj prawdziwe $ duża konwersja
(16-02-2014 20:35)eforsa napisał(a):
(16-02-2014 14:48)jaro225 napisał(a): A co z rejestracjami?
Jeżeli wszystkie rejestracje są zaliczane, to dlaczego nie każda rejestracja jest naliczana?
Sprawdzałem to u siebie.
Nie zgadzamy się z tym! Wszystko zliczane jest poprawnie.
Dane o rejestracji - analogia do wyświetleń - zliczamy unikalne bo i tak 1 osoba rejestruje się 1 raz a następnie aktywuje konto. Jeżeli aktywuje 2 konta to dostaną Państwo obie aktywacje.
Dla Państwa najważniejszym wskaźnikiem są aktywacje i tutaj nie ma żadnych ograniczeń i limitów w ciągu dnia. Zliczamy wszystkie aktywacje na Pańśtwa konto.
Termin naliczania aktywacji:
* w przypadku subskrypcji MT aktywacje/leady rejestrowane są w statystykach panelu w momencie, gdy otrzymamy komunikat zwrotny od operatora sieci komórkowej. W praktyce wygląda to tak, że część sieci wysyła taki komunikat już po kilkudziesięciu sekundach od aktywacji, a część sieci wysyła zbiorowo wszystkie komunikaty za cały dzień w nocy po zakończeniu danego dnia. Są to rzeczy, których nie jesteśmy w stanie przeskoczyć, ale nie wpływa to na Państwa zarobki a jedynie na czas kiedy pojawiają się w statystykach.
Zachęcamy sprawdzić ostatnie tematy dotyczące skuteczności Naszych PP, które potwierdzają, że n owy panel działa już w pełni poprawnie i partnerzy zarabiają dużo oraz osiągają wysokie zarobki. http://zarabiam.com/Temat-Wasze-zarobki-...50?page=15
Od Nas dodam tylko, że przeważnie najwięksi partnerzy NIE chwalą się swoimi zarobkami na forach. Nie chcą robić sobie konkurencji i nie chcą być zasypywani mailami w stylu: "też chcę tyle zarabiać".
Pozdrawiamy serdecznie i gwarantujemy, że każdy może u Nas zarabiać duże pieniądze, ale wymaga to pewnego doświadczenia, konsekwencji działań i dążenia do osiągania zakładanych celi.
parę dni temu to napisali, a z mojego doświadczenia mogę ci powiedzieć, że kilka leadów zawsze wpada po północy ( zaległe z dnia )